onsdag den 22. april 2015

LIDT SOM AT LØBE ET MARATON!


Godmorgen! 
Her er det - mit strikkeprojekt, der er ved at tage pusten fra mig, og egentlig er langt over mine strikkeevner. Der er LANG vej igen, til jeg "løber" over målstregen. Jeg har ingen anelse om den bliver lidt for vild og gak den cardigan, men lige nu synes jeg farverne er ret gode sammen, synes I ik? :) 
Jeg har ikke en opskrift at følge, det er typisk mig at starte et projekt sådan, men tænker jeg finder ud af det hen af vejen, og ellers må jeg have fat i nogle strikkekyndige! ;)

Om lidt, imens I måske drikke morgenkaffe og smører madpakker, tjekker jeg ind i Billund lufthavn til en lille ny Kina-tur. Jeg har de sidste par dage haft drøntravlt med mit arbejde, hvor jeg tegner streger til et lækkert efterår og vinter 2016 - Nu skal de realiseres i fede kvaliteter, strukturer og spændende accessories.
Jeg tjekker ind i løbet af ugen, og håber jeg kan presse et postkort igennem den kinesiske censur! ;)
Vi ses snart!

<3

8 kommentarer:

 1. Den ser virkelig lækker ud.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - problemet er, at jeg måske når at blive træt af farverne inden jeg får den færdig, for jeg er virkelig en langsom strikker - Jeg håber den bliver go og at den engang bliver færdig :D Go dag til dig og tak for din hilsen

   Slet
 2. Det er lækkert. dejlige farver. Håber du har taget det med i flyveren. Jeg kan altså få hæklet pænt meget bare på en times fly til Berlin, eller 2 til London, så tænk hvad du ikke kan udrette på 10 til kinaland. og du kan garanteret ikke sove hele vejen anyway. Så er da fedt at forstyrre sidekineseren med runde albuer og garn ud over alt :-)
  Glæder mig til at se den på :-)
  kh Søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - jeg er slet ikke sikker på jeg må have strikkepinde med i flyveren, og jeg fik i hvert fald ikke tid til det på denne tur, så det har ligget stille - Spændt på om jeg nogensinde får det færdigt, men dejligt med lidt modivation!;)

   Slet
 3. Skønne farver og -- spændende projekt! Dejligt at se, at du både sætter dit aftryk her, på Facebook og på Instagram- selv om du er i Kina- og fortsat god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja små huller fik jeg til lige at stikke hovedet indenfor på fb og ig, men nettet var dårligt og tiden knap - nu er det godt at være hjemme og jeg har også et par kina glimt til bloggen snart! :)

   Slet
 4. God tur søde Mille :D Håber du finder noget spændende!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anne - Kina var vild og skøn som sidste tur, men jeg fandt en masse lækre ting til arbejde og fik spist kinesisk mam - det er nu rart at være hjemme igen - for selvom det er en fantastisk tur er jeg også lidt ensom derude... Ude godt hjemme bedst - kram til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...