mandag den 20. april 2015

LIDT WEEKEND CIRKUS!


En weekend med solskin, jordbærmadder og alenetid med lille Hector. Jeg fik lokket ham til at sidde stille i næsten en time, da jeg skulle klippe hans søde lokker. Vi spiste morgenmad hos min veninde, og søndag hoppede vi i cirkustøj, og mødtes med min veninde og hendes pige, Rose, til magisk cirkustur på Tangkrogen. Så stod jeg der, med H i hånden og ventede, og da de dukkede op, og Hector kommenterede, at Rose var fin- krammede jeg ekstra hårdt og tænkte, at han altså også var sk*de sød.... Men jeg sagde det ikke højt, for der er visse ord man jo ikke må sige... - Det erfarede jeg dagen før, hvor Hector gengav bandeord, som jeg angiveligt skulle have sagt, en dag da Ipadden gik i stykker.......! Og selvom jeg altså næsten ikke mener at have sagt det, følte han sig temmelig sikker i sin sag! Jeg kan kun sige, at det altså er 2 gang, Ipadden går i stykker - og så må man huske, at bide sig i tungen, når en 3-årig med "svampe-ører" er i nærheden! :)

Go' uge til jer <3   

5 kommentarer:

 1. Hihiii, hvor sødt af Hector! Det er bare så skønt at komme indenfor i "de små's verden", og glæde sig over deres iagttagelser og udtryk.. :)

  - en helt anden ting; du gav mig da lige en idé til middagen idag - kartoffel/rødbedepizza! Uhm, det ser godt ud! Det skal prøves :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA Trine - jeg kan godt sige dig der sker noget med sproget i den her tid - Hector lærer nye ord hver dag - og som skrevet er de ikke alle sammen så pæne...! Men sproget har mange nuancer og vi snakker rigtig meget om hvad man må og kan sige og han spørger til ord, jeg ind imellem lige skal vænne i hovedet, hvordan jeg forklarer ham. :)
   Pizzaerne blev vildt gode - nogen herhjemme mener dog, at pizzaer er med kød, bacon ost og pølser - så de må varieres lidt med fyldet :)
   Go dag til dig, kh mille

   Slet
 2. ihh sikke dejlige glimt fra den weekend. Dejligt med CIRKUS... kunne de små sidde stille?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare rigtig hyggeligt - Jeg var overasket over, hvor lang tid H sad stille og fulgte med, men til sidst måtte vi gå ud - der kunne tålmodigheden ikke mere - men det passede fint og vi fik set cirkus. Kan du kende jakken og bukserne? Han så bare så sød ud <3

   Slet
  2. søde mille jeg er så super glad at den lille norske matros nogle gange vises frem, det varmer mit hjerte, han ser super sød ud! Dejligt at I hyggede jer!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...