fredag den 17. april 2015

HELLO FRIDAY - IT'S BEEN A WHILE!

No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5

Forårsfarver af den slags der gør mig glad - Jeg har brændt mig lun på kimonoen og lige med den sorte herrering som kontrast - Jeg synes det er så pænt! ;) 
Så blev det fredag igen - Disney har rullet henover flimmeren og om lidt står den på Netflix og strikketøj - Jep, på bedste farmorvis sidder jeg hver aften i sofaen med mit strikketøj. Jeg er sindsygt langsom og ret dårlig til det, men jeg fik en ide og har begivet mig ud i et projekt, der virkelig sætter min tålmodighed på en prøve. Jeg burde køre alt det fine garn hen på et plejehjem eller til en strikkeklub, til nogen, der lynhurtigt kan omforme en strik-ide til et produkt - Jeg viser jer et par billeder af det snart - og I skal love, at komme med vildt mange imponerede udbrud - for jeg er helt øm i fingre og ryg, af at sidde koncentreret, med tungen ud af munden og strikke ALLE de masker. 

Nyd fredagen <3 
2 kommentarer:

 1. Nej, hvor ville jeg gerne se dig siddende med det strikketøj. Du er simpelthen så sød i din beskrivelse. Spændt på, hvad du har fundet på ;-)

  I øvrigt er jeg vild med den ring der!

  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Louise - lige om lidt kommer jeg ned og snuser til din bløde baby og hygger med strikketøj og kaf' - Nej hvor har jeg tænkt på dig og din søde familie - glæder mig til at se dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...