mandag den 13. april 2015

KAMERA-KNIPS OG EN VINDER!

Lige et par glimt af de seneste kamera knips! Solen blinker stadig gennem vinduerne, og om lidt vil jeg dase ned i sofaen og se lidt flimmer. 

Men først skal jeg afsløre vinderen af min giveaway af et stk lækker fotobog - Jeg har selvfølgelig fået hjælp af Random Org. - Lise Lindingeman  kan godt begynde, at samle billeder til en bog ;) - Stort tillykke - Jeg sender dig straks en mail! 

Jeg håber, I andre måske stadig har mod på at lave fotobøger og printe kunst til jeres hjemlige rammer - det er personligt og fint. Faktisk påtænker jeg, at lave et indlæg med forslag til fotokunst - hvis man nu ikke lige helt ved, hvor man skal starte. Jeg sætter det op snarest! ;) 

Sofaen kalder - Ha' en skøn uge uge <3 

  

4 kommentarer:

 1. Lysglimt i trætoppene, dine nye "gamle" stole, skøn frugtsalat og påskefrokost, serveret på de fineste fade. Jeg kan kigge i timer og hele tiden finde nye nuancer enten på farver, hyggen eller op stillingen jeg ikke havde lagt mærke til ved 1. blik.. Og oftest med den sødeste drengemodel, der lige giver krydderi på din hverdagshistorie. Kan godt forstå at Weekendavisen gerne ville bruge en side på dig. Helt og aldeles tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den Dejligste hilsen - der kun giver mig mere lyst til at blogge. MANGE tak for de søde ord og fordi brugte tid på at skrive dem her - det betyder mere end du/I ved <3 kh mille

   Slet
 2. Når man læser ovenstående kommentar fra anonym , behøver man ikke selv skrive noget, for alt det, man tænker, er jo netop sagt så godt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK - nu hvor dagene er lyse til sent - er der rigtig mulighed for fine kamera knips :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...