søndag den 12. april 2015

BARE LIDT LIGESOM MEDINA! ;)


Jeg er ret sikker på, at første gang Medina hørte en af sine sange i radioen, vimsede hun rundt i sin stue, sikkert med den fine krop i en heldragt, grøn urte-the i hånden og udbrød " WOAW - det er sgu da mig!"... Og her må jeg sige, det HELT samme billede udspillede sig i dag, da jeg åbnede avisen :D - Den eneste forskel må være, at jeg drak kaffe og nær havde fået den galt i halsen, da jeg så de billeder der!
GISP- jamen er det- det er det da- det er løgn-WHAT- NEIIII! :) Se lige side 12 lige her.

Og jeg ved godt de fleste nok er bladret hurtigt videre til sporten, måske er jeg allerede krøllet sammen, og brugt til at pudse vinduer med, men altså lige nu, synes jeg altså, det er lidt sjovt, at jeg og min lille familie er inde i den avis der! :) Kære søde jer - Både jer der trofast kigger forbi - og nye der måske lige er er klikket herind -TAK fordi I besøger mit lille univers, I giver mig så meget energi og lyst til at dele billeder og ord! 

Nyd søndagen,

Kh Mille <3


                                                        Husk at kigge forbi min lækre giveaway lige HER - Du kan nå det endnu! ;) 

10 kommentarer:

 1. Tillykke med berømmelsen, for det må da være på sin plads at lykønske når du sådan er i avisen! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jeg faktisk sendte jeg linket rundt på min arbejdsplads og skrev, at nu skulle de ikke få kaffen galt i halsen, men jeg var altså blevet berømt - hvortil en svarede om det ikke var min tur til at tage skraldespanden med ud :D :D Der er ikke så meget berømthed her, men altså lidt sjovt at se sig selv derinde i avisen :)

   Slet
 2. Årh, sejt! Tillykke! :)

  Min blog blev nævnt i noget lokal TV for nyligt. Altså ikke mit lokale tv. Det var med lidt blandede følelser, da det var en lidt "skæv" debat. Men tjaeh, det var da lidt skørt alligevel.

  God aften søde Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Tak søde Tine - et par dage efter kom vi ned i børnehaven, hvor en af de søde pædagoger havde set avisudklippet - så fik Hector også sine 15 sekunders berømmelse og jeg smiler lidt af det hele. :) Lokalaviser og tv, det er lige meget - det er så dejligt at folk kigger med ik :) go dag til jer fine du <3

   Slet
 3. Det er da også sjovt! :-) Vidste du det ikke på forhånd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var - jeg havde fået et lille prej, men vidste ikke, hvordan det ville ende med at se ud, så jeg var lidt spændt :) Go dag til dig , kh mille

   Slet
 4. Svar
  1. haha - mangler det der lille abeikon der holder sig for øjnene! :D Tak Anne

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...