fredag den 10. april 2015

OH FRIDAY MY LOVE!

Forleden blev jeg overvældet af lækkersult og bagte de her små Churros-bidder. Køkkenet duftede sødt og ledte tankerne på tivolistemning og kager i farverige kræmmerhuse. De er sprøde udenpå og bløde og lette indeni. Sådan lidt søde og salte på samme tid - mine tænder løber i vand ved tanken - Haps de er go'e! 

 "Churros" betyder "spanskrør" og de burde egentlig være lange og tynde, men da de er lidt syndige, besluttede jeg mig for, at lave dem som små runde bidder i stedet. - De smager fantastisk med syltetøj og havde jeg haft is i fryseren, havde der måske også ligget lidt der ved siden af! :)  

De fik hurtigt ben at gå på - Ser de ikke bare lækre ud? :)

Så nemt er det:
3,5dl vand
1,5 tsk Salt
60 gram Smør
En knivspids vanilie
180 gram Hvedemel
3 Æg
Fritureolie

Kom vand, smør og salt i en gryde og bring det i kog. Kom melet i og rør rundt til det bliver en samlet dej. Put dejen i en skål og lad det køle. Pisk herefter 3 æg i dejen med en elpisker. 

Hæld olie i en gryde og sæt det i kog. Dejen puttes i en sprøjtepose ( eller en frysepose og klip et lille hul i et hjørne.) Når olien er varm - trykkes dejen ud som små runde kugler. Brug evt en ske til at få dem i olien. Lad dem koge i olien i 4-6 minutter til farven er gylden. 

Lad dem dryppe godt af og læg dem på fedtsugende papir. 

Drys til sidst med lidt flormelis gennem en si - så er der små sprøde lækkerier til en kop kaffe! ;) 


Det er snart weekend søde mennesker - Have a good one! <3 Husk at kigge forbi min lækre giveaway lige HER - Du kan nå det endnu! ;) 

4 kommentarer:

 1. Eeej hvor ser de lækker ud... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig også go'e - hvorfor er alt det der er godt syndigt?? ;)

   Slet
 2. Dem kunne jeg virkelig også godt spise! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Værsgo' ta' bare en :) Lige til en regnvejrssøndag :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...