onsdag den 8. april 2015

SPRING KIMONO!

Godmorgen! Lige lidt billeder af mit seneste sy-projekt. Jeg har afsløret lidt af den på Instagram. - Men her er den, min nye kimono. Det er efterhånden sjældent, at jeg sidder ved min symakine, så det er virkelig ferie, når jeg har en dag for mig selv i kreahulen. Stoffet er fra "Stof og Stil", og det fik mig på noget af en opgave, da det er tyndt og meget "levende". Men den blev færdig, og billederne er fra i lørdags, hvor jeg havde den på til påskefrokost. - Jeg er ret vild med det lette fine print! 

Vi er tilbage i hverdagen - nu vil jeg bringe krudtuglen i børnehave og tage på arbejde! Ha' en dejlig dag derude <3  

15 kommentarer:

 1. Den er superflot, din nye kimono -- og så med Braue parkanlæg som baggrund- SÅ FINT!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja I bor i ret lækre omgivelser ;)

   Slet
 2. Hvor er den fin og hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne få støve min symaskine af og komme igang med et eller andet. Jeg er altså helt GRØN på det punkt, men noget må jeg da kunne få lavet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde være ret ligetil at sy sådan en kimono - men faktisk drillede stoffet mig en del - og det er på trods af jeg har haft mange timer bag symaskinen. Næste gang vil jeg vælge noget stof der ikke er nær så "levende" - Men Hey Jannie - begiv dig ud i det - det er ret fedt at lave noget lækkert til sig sel, som INGEN andre har! ;)

   Slet
 3. Den er helt vild smuk og sikke nogle idylliske omgivelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katrine <3 Jeg er også blevet glad for den - der skal mange flere kimonoer igennem maskinen! ;)

   Slet
 4. Ej hvor den fin, den ser ret lækker ud.. :)

  SvarSlet
 5. Som alt hvad jeg har set fra din hånd, er den smuk. Du er dygtig Mille :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Tina - Jeg er så vild med den japanske stil - meget mere af den :) Go dag til dig - er netop kommet hjem fra Kina og nuy hvor er det dejligt at være hjemme! :)

   Slet
 6. Den ser da lækker ud, hvor har du mønster fra?
  KH Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina - Jeg har en anden kimono som jeg har kigget lidt efter - fordi den er så løs i modellen kom det sig ikke så nøje - Men jeg har ladet mig fortælle at de har et kimono mønster i stof 2000 - måske det minder lidt om - i hvert fald er mønsteret ret enkelt og firkantet - det er stoffets "fald" der gør den fin :)

   Slet
 7. Wauw, hvor er den bare flot. Mon ikke den bliver det helt store hit i garderoben her til forår/sommer. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det gør nemlig så - desværre er udvalget af smukke kimono print ikke så stort i hverken stof 2000 eller stof og stil ( efter min mening) - Jeg har lige været i Kina, men havde så travlt jeg ikke noget at kigge efter stof til mig selv - ØV - så nu vil jeg kigge lidt på etsy og ebay - måske betale lidt mere for det men blive glad for det i længere tid :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...