tirsdag den 3. marts 2015

SØSTRENE GRENE // RUSTIKKE SAGER!

Jeg har før snakket om min begejstring for Søstrene Grene - Fra på fredag den 6 marts - kommer der nye, lækre rustikke interiør-varer i butikkerne, det ser lovende ud! Jeg synes altid de formår, at være ajourfør og innovative i forhold til tidens tendenser - Jeg er særligt vild med de rustikke lerkrukker og de små skamler. 

I aften er jeg inviteret ned til Søstrene, for at se nærmere på alle de lækre sager - jeg glæder mig helt vildt. - Ud fra billederne tyder det godt! - Se hele det fine katalog lige her .

Go' aften til jer <3 

2 kommentarer:

  1. Synes også de har sååå mange fine ting! Specielt de runde sofaborde er jeg helt vild med! :o)

    SvarSlet
  2. Like the style, gray line, beautiful, generous.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...