onsdag den 4. marts 2015

HEAVY DENIM!

Der var en af jer der skrev en sød hilsen til mig en dag - at hun var særligt vild med mine diy-indlæg. Det er ikke meget jeg når at kreere herhjemme i hverdagen, så når det endelig er - må jeg huske at vise et par billeder. Det er dog ikke et diy - men mit seneste sy-projekt er denne kimono-inspirerede denim kjole med vidde ærmer og store paspollerede lommer. Det er lidt sjovt, at jeg i min hverdag på arbejdet, er vant til at guide andre i sy-teknikker ud fra tegninger. - Når jeg selv skal sy de paspollerede lommer kræver det også lidt dyb koncentration.:) 

Jeg synes den får et sporty udtryk og jeg er vild med den tunge og lyse denimkvalitet. Stoffet har jeg i øvrigt købt i stof og stil - De har det i to farver - jeg pønser på at sy en nederdel eller jakke i den mørke farve også.

Ugen er skudt igang - Håber den er go' ved jer <3 

2 kommentarer:

  1. Hvor er den smart! Jeg er vild med detaljerne med ærmerne og lommerne - og så er den så vaks til dine nye sko :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin - denim er altid godt! Jeg er meget imponeret af dine paspolerede lommer - det er altså lidt svært at få dem rigtig gode.

    Jeg leger lige nu med en denimnederdel, hvor jeg anvender begge sider af stoffet - håber det bliver godt.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...