mandag den 9. marts 2015

DEN DER WEEKEND!

Min veninde spurgte, hvad vi havde lavet i weekenden. Jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle svare. Det var ligesom 2 dage, der var forsvundet og virkede helt tomme, kender I ikke det? Vi har nemlig ikke lavet så meget. Men altså, når jeg lige kigger mine billeder igennem, blev dagene taget imod med solskin gennem vinduerne og yndlingsmad på prikkede tallerkener.

Der lå en fin, laksefarvet pakke i postkassen, sendt til mig fra Berlin. Der er en lille overraskelse på vej - til jer - I skal love at kigge herind i løbet af ugen <3

 
Vi delte en sød og saftig mangofrugt med hindbærdrys, og der blev smasket og sagt mmmmm...

Oh yes - Vi legede også mange timers playmobil - Jeg skal have lært, at sige en ordentlig skydelyd, piv-piv er ikke godt nok! 

Søndag blev vi inviteret til aftensmad hos gode venner - Wokgryde, snak og leg i børnehøjde <3

 Jeg bliver så glad, de lyse dage og farveskift på himlen, det gør godt!

- Jeg håber, I får en go' uge <3

4 kommentarer:

 1. Nej, Helt og aldeles ærligt: piv piv til de farlige mænd, der er opstillet sirligt dér???
  Du skal da vist på træningslejr :-)
  Kender godt fornemmelsen, pludselig gik de to dage man har set frem i fem, uden man han har udrettet ret meget af den praktiske to doliste, man regnede med, man skulle udføre. Men hvad gør det, når man hygger og som du i hvert fald får taget dejlige billeder af skønne øjeblikke.
  Nyd ugen indtil på fredag, hvor det igen er tid til hygge og bom.
  KNus Lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er der påskeferie lige om hjørnet og de dage må gerne gå langsom frem - og der skal spises bum og hygges max! Har faktisk overvejet en tur til KBH, men har ikke helt besluttet mig ;) knus

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige weekend-glimt, Mille.
  For nogle år siden da min Lilje ikke var så gammel, løb hun rundt med en lille pind som pistol og råbte netop "piv-piv". Da hun senere på dagen igen kom i tanke om legen, og ville finde den farlige pistol frem igen sagde hun højt og flot; "Hvor er min pive-stang?" <3
  Kram til dig - lige om lidt er det weekend igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise - et sent svar tilbage fra mig, men din hilsen fik mig til at smile stort - en "pive-stang", selvfølgelig!! Hvor sødt <3 Glæder mig til at se dig ( og din smukke mave) snart! Kram Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...