søndag den 1. marts 2015

PANDEKAGE-DAGE!

En tiltrængt ferie med fokus på afslapning og familietid. Lige til det sidste ledte jeg efter billetter til sydens sol, med tilhørende krydret mad og søde drinks under en parasol - Men priserne var helt gak, og der blev dømt hjemmeferie. Jeg ved ikke hvorfor, men der går altid lige et par dage før jeg kan slappe helt af. Kender I det? - Jeg bager og ordner ting og sager, for nu er det jo ferie og så skal der ske noget. Men til sidst falder jeg heldigvis med i familiens dasestemning!  

Min bror og svigerinde har for nyligt fået en lille pige, en lille sød Bertha, med blødt babyhår og krøllede fingre. Hun er så sød og lille og vi skulle selvfølgelig ned og besøge dem, og snuse til det lille babyhoved. Jeg foldede en trane-uro til hende og har gennem tiden samlet små fine pigesager, som hun også fik. Vi blev mødt af stolte drenge og forældre, og der var bagt en stor stak pandekager. 
Vi nappede også et par dage i Sønderjylland hos mine forældre - og ellers har vi bare været hjemme. Jeg fik lavet invitationerne til Hectors fødselsdags-piratfest, en fest der er blevet snakket meget om de sidste par måneder - nu kommer det tæt på, der er en der glæder sig!   
I morgen er det hverdag igen og det er heldigvis også okay! :) - Hector skal starte i børnehave - det er store sager - Men først skal der holdes søndag uden planer. 

Go' dag til jer <3 

6 kommentarer:

 1. Sikke sejt, jeg holdte faktisk PeterPan/Pirat fest da jeg fyldte 6 år - med skjulte piratsager i huset, der skulle afleveres på det mørke loft til Kaptajn Klo (aka far, gemt imørket under et tæppe med en lommelygte), mod at man så fik sin slikpose udleveret. Hold op, det blev der talt om mange år efter - især fordi han gennem hele skattejagten gjaldede trusler, gennem lillesøsters babyalarm :p Tænk, at han gad - det var pragtfuldt.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Man blir` bare så glad af at se dine billeder og din tekst.--- ( Måske er det ikke altid sydens sol, der "tæller" i et ferieregnskab, men duften af nybagt brød, nærvær og tid - og tiden, ja den flyver jo bare af sted- uanset!)

  SvarSlet
 3. ÅHH det har da været en skøn release for sjælene. Elsker billedet de to små fætre, der spiser i koncentration. Den ene med sværene klar i nakken , hvis nogen skulle finde på at forstyrre dem :-). Og det lillebitte nye menneske i den store seng. og drengen i sengen med Peter Pedal. Der er så meget historie og fortællinger i de billeder. Jeg bliver Glad. Tror det har været en skøn ferie !
  KH Lea

  SvarSlet
 4. Har du en vejledning til tranerne? :-)

  Mvh Maria
  www.svendsenblogs.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. super fine invitationer

  jeg synes jeg er blevet bedre med årene, at slappe af lige fra starten af ferie, men det har ikke været nemt. Plejer også at starte med at lægge så mange planer for hvad vi skal nå og hvad der skal bages - men jeg har lært at give slip og lade tingene gå sin gang.

  SvarSlet
 6. Ih, det er alt for sjældent jeg får klikket mig forbi din blog, Mille. De her billeder. Ja, bare det her indlæg, er så fantastisk fint. Jeg kan mærke hyggen helt herovre!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...