torsdag den 12. februar 2015

VINDER-BLING!

Jeg har læst jeres hilsener i min giveaway - tak fordi I gad være med og brugte tiden og skrev et par linjer til mig - Jeg ville selvfølgelig gerne sende øreringe af sted til alle, det kan jeg ikke. - Men fordi jeres hilsner fik mit humør i superligaen, har jeg valgt at trække, ikke kun 1- men 2 vindere! ;)
Random Org. har hjulpet mig, og de TO heldige vindere er 

1 - Vibeke Skaarup:

2 - Mie Krumme:

Send mig fluks en mail med jeres adresser, så sender jeg posten af sted med en hilsen til jer :)

Endnu engang tak fordi I kigger med! <3

Vi blogges ved,
kh Mille

1 kommentar:

  1. Eeeej, hvor heldig kan man være :) Det bliver en god dag! Tusinde tak. Jeg sender fluks en mail :) Kh Vibeke

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...