torsdag den 12. februar 2015

EN KVILTET MOSAIK-JAKKE!


Her er jakken jeg har glædet mig til at vise jer. Jeg købte den i Prag butikken i Kbh. Jeg blev så glad da jeg fandt den, fordi den bringer farve, humor og historie ind i mit klædeskab. Sådan lidt mosaik-agtig med alle de mange farver. Jeg tror jeg har skrevet lidt om det før - men jeg bliver særligt glad for et vintage-køb, fordi jeg føler jeg gør et one-of-a-kind kup! :) 

- Har I også noget tøj, der får jer til at smile, I glæder jeg til at have på og ligefrem kan gøre jer i godt humør?


I bought this vintage jacket some time ago, the mosaic colours make me smile - I wonder if you also have some wardrop-stuff that brings a smile on you, too? 

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fantastisk! Jeg ville aldrig være modig nok selv, men du ser vidunderlig ud :) Jeg bliver altid i et vældigt fint humør af mine prikkede og blomstrede skjorter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - ja prikker er også et hit her - jeg er i øvrigt ret vild med din nye prikkede skjorte! ;) Go aften til dig.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Katrine - mit hjerte slog også lige to slag over! :)

   Slet
 3. vildt fed jakke mille ! jeg elsker mange af mine genbrugs kjoler, særligt en som har de smukkeste blomster, desværre er den lidt for stor, så jeg overvejer at lave den om til en nederdel. uanset, så føler jeg mig som en smuk blomstermark i den kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde My - jeg elsker alle dine smukke kjoler, og en blomstret nederdel lyder også fantastisk - du må igang - glæder jeg mig til at se den!!

   Slet
 4. Både den og du er helt fantastisk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. En dejlig og varm besked fra dig fineste Mejse <3 TAK

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...