mandag den 16. februar 2015

DE SMÅ TING!

En weekend, hvor vi har kigget hinanden i øjnene, talt og fulgt med minut for minut i nyhederne fra København. - Meget sagte, fordi lille Hector ikke skulle høre om det, men bare lege præcis som dagen før. Søndag var en underlig og stille dag. I haven fandt jeg de her bittesmå forårstegn til vores bord. 

Jeg gik igang med at bage fastelavnsboller, men da vi løb tør for mel blev projektet afbrudt, og de her basser blev i stedet hentet hjem fra bageren. :)

Min svigermor kom forbi med en fødselsdagshilsen til mig - en vandmand til en vandmand - Bare så fin <3

Jeg har haft gang i symaskinen og syet en denimkjole til mig selv - Jeg blev mindet om, hvor fedt det er at lave noget nyt til mig selv - Jeg har lyst til mange flere projekter. 

Jeg har også været til fødselsdag ved den fineste Mejse - der inviterede på hjemmelavede birkes, slik og the i en prikket kande. En skøn dag med masser af inspirerende snakke i deres hyggelige rammer. 

Jeg håber, I får en god uge, og krammer lidt ekstra med jeres kære <3


I am holding on to colours and sweet moments -  as last Sunday was a sad and grey day in Denmark <3

2 kommentarer:

  1. Godt skrevet - Jeg har som dig også forsøgt at balancere gennem weekenden og bearbejde de ting der nu er sket samtidig med at livet går videre :) På trods af de sørgelige hændelser ser det ud til I havde en dejlig weekend?
    Vh Kristina

    SvarSlet
  2. Herlige glimt - har selv lyst op af forårslykke over de fine vintergækker i parken!

    - Anne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...