lørdag den 21. februar 2015

LONDON BABY!

Jeg har været et par dage i London med mit arbejde. En travl men god tur, jeg er vild med den by! Himlen var blå - det var to dage med solbriller og fornemmelsen af at blive kysset på kinderne af forårssol. Nu er det weekend - og jubi, jeg er så heldig at have en hel uges ferie. Den skal fyldes med en masse godt!  
Lille Hector havde sin sidste dag i vuggestuen i går - Nu skal han i børnehave og det er bare kæmpestort. Vi tog ud at spise, for at fejre weekend, ferie og et nyt børnehavekapitel. Vores lille bitte menneske sad der for bordenden og skålede og tilføjede med armbevægelser "mor, jeg bliver jo større, større og større!" - Ja, jeg ved det godt, uf altså - jeg ved det godt! :) 

Nu tager vi ud i byen, go weekend til jer <3 


8 kommentarer:

 1. Skønne, skønne glimt! Så ka` man lidt igen!-- og lille Hector, ja, han blir`så stor!!!!

  SvarSlet
 2. Suk London, jeg elsker den by, og vil bare så gerne snart afsted igen... Gerne inden det er sommer... Og rigtig go ferie, med en bette knægt, der snart er stor.... :0) Madbillederne, hvilket spisested er det fra... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Heidi af sted med jer - lige nu er billetterne med Ryanair vildt billige - jeg vil selv gerne af sted igen, hvor det ikke er arbejde. Vi fandt en lille gade med en masse restauranter - mener den hedder Charlotte street og ligger tæt på Oxford street. En hyggelig italiensk restaurant hvor maden smagte fantastisk. Tak for din hilsen, vi er hoppet i ferie mood og går rundt i hyggetøj og hjemmefutter :) Go uge til dig <3

   Slet
 3. Hvor ser London godt ud! Er så tæt på at trykke BETAL på billetter til snart...

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT Anja - jeg vil også af sted igen - du får da også rejst lidt for tiden, det er bare så skønt! :) Go uge til dig.

   Slet
 4. Åh skal til London 9/4 og glæder mig helt ustyrligt meget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii - heldige asen - jeg var tæt på at købe en tur mere fordi vi har ferie i denne uge, men blev enig med mig selv om at vente lidt og tage af sted med en veninde eller Hasse på et andet tidspunkt - tænker ikke lille Hector gider sådan en tur :) Glæder mig til at se billeder fra din tur ;) kh

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...