mandag den 23. februar 2015

COLOUR FOOD!

Spinat pandekager! - Her lige et par billeder, for at huske jer på en nem, sund, farverig og super lækker ret til aftensmaden. Jeg har rigtig mange dage, hvor jeg spiser alene med lille Hector, og det her er vist vores begges favoritret - jeg blander min pandekage sammen som på billedet, mens Hector får sit organiseret pænt på en tallerken med rejerne et sted, soyabønnerne et andet sted osv. 


DEJ: Jeg laver pandekagedejen af 2 æg, en håndfuld hvedemel, lidt mælk, 1 knivspids salt - Jeg laver det lidt på slump og det virker hver gang ;) - Så tilføjer jeg lidt fint hakkede friske spinatblade i dejen. 

FYLD: Alle dine yndlingsfarver - jeg har blåbær, soyabønner, feta, rejer, spinatblade og lidt hjemmelavet humus i. De smager sundt og drøngodt!

Forberedelsestiden er max 20 minutter. ;)

Jeg steger pandekagerne i kokosolie i stedet for alm. olie. Det giver ikke pandekagerne smag, men kokosolie er sundt for kroppen - I kan læse mere om kokosolie lige her.
Jeg har købt olien i Rema1000 - Det varierer lidt hvor jeg handler, men for tiden er det der, jeg synes de har mange lækre økovarer og spændende produkter. Husk at lave et par ekstra til madpakker dagen derpå! :) 

Så er min ferie startet - Jeg har været über overskudsagtig og bagt både rugbrød og boller... - ja ja helt rolig, selvfølgelig de der shake-and-bake-agtige poser, jeg har vidst fortalt jeg ikke er så go' til at bage :D I eftermiddag skal vi i Ikea, det er ikke alle herhjemme, der synes det burde være en ferie-begivenhed... men for mig er en go' hjemmeferie en blanding af at slappe af, opleve og også få lavet lidt af alt det vi ikke når i hverdagen. - Er I ikke enige?? ;) 

Go' mandag derude <3


7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fantastisk lækkert ud!!
  For mig er ferie helt klart at gøre noget af alt det man ikke plejer at nå - herunder Ikea :-)
  Nyd ferien

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak Katrine - de smager godt - ind imellem kan man godt bruge lidt let mad inspiration :) Er glad for du deler min ferieholdning - Vi fik dog ikke købt så meget i Ikea, så må vi af sted en anden gang ;) Go aften til dig

   Slet
 2. Aj, det ser godt ud! Vil forsøge at huske den opskrift. Om ikke andet har jeg haft virkelig meget lyst til pandekager siden sidste uge, så det kan være, at der ryger dessert på bordet i aften. Selvom vi nok burde have valgt din version :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uimm Ja, har besøgt min bror i dag og han havde lavet en stor stak med sukker og syltetøj og de er altså også go'e - Spørger du Hector er de også at foretrække fremfor dem med spinat, men når det skal være er det super hverdags-aftensmad for både ham og mig :) Go' aften til jer Marina!

   Slet
 3. Tak for det indspark, det ser rigtig lækkert ud...

  Kh Camille MILK

  SvarSlet
 4. Mums, det ser lækkert ud! Det tror jeg skal på vores madplan i den nærmeste fremtid!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...