tirsdag den 24. februar 2015

READY FOR SPRING!

Ferie betyder også lidt tid til at blogge - og jeg fik lige lyst til at vise jer et par nye køb, der giver mig forårskriller. Skoene er fra Pull and Bear - Jeg har bare noget med de der "klattede" prikker, og jeg spottede dem på lang afstand. Læbestiften fra Mac er så fin på, den falder pænt til på læberne og giver farve uden at være for prangende. 

Vi kom i øvrigt i Ikea i går - jeg havde vilde planer, som i vi-skal-købe-store-skabe-og-samle-dem-planer, men jeg skal så hilse og sige, at når man først har spist Ikea-mad med sovs og mere sovs, så orker man næsten ikke engang rundt i det store varehus! Og for at det ikke skal være løgn, forsvandt Hector igen!!! Jeg holder jo altid øje med ham, men på bare 3 sekunder kan det åbenbart lykkes ham, at forsvinde som dug for solen - Vi ledte efter ham her og der - men jeg gik ret hurtigt til en Ikea-dame og sagde noget a la - "Hvad skal jeg gøre, hvis min dreng er blevet væk?" - Det lød næsten, som om jeg havde tabt min pung eller jakke... - Men de reagerede lynhurtigt! Damen snakkede ind i en walky-talky " jaaa, så har vi en fejl 450" Og inden jeg så mig om, stod jeg der, midt i Ikea over for 5-6 personer og gav signalement af et stk. frygtløs to-årig med lyst hår! Han blev heldigvis hurtigt fundet, på eventyr ned af de mange gange, han vidste slet ikke, han var væk...
- Vi købte et par obligatoriske Ikea-planter og et par pærer... Sååå, men ellers var det da en go' tur! 8-/  

Go' aften til jer <3 


7 kommentarer:

 1. Hvor er de smarte! De vil passe perfekt ind i min sneakers samling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Line - Jeg kunne altså heller ikke stå for dem :)

   Slet
 2. Fine tilføjelser til skoskabet og makeuphylden.

  Øv for en oplevelse i IKEA. Heldigvis er personalet ret garvede i den type "fejl". Jeg har også prøvet at "miste" Agnes i Ikea. Det var ret hæsligt, og der blev også kaldt alarm i hele varehuset og alle yderdøre blev lukket og tjekket. Jeg var bare SÅ meget ved at tude, og kæmpede for at bevare sindsro mest af alt fordi Ingrid også var der. Da Agnes endelig var fundet (det føles som et helt år), så kunne jeg næsten ikke få mental ro igen.

  Børn kan bare blive væk på et splitsekund. Nu er pigerne heldigvis så store at de kan parkeres en time i legeland, og det er en fest for alle - den uopmærksomme mor og de nysgerrige børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde det ligesom du - Mit hjerte stod altså også lige stille, men eftersom jeg har prøvet det før i Bauhaus, så nåede jeg ikke at blive bange sådan for alvor. Men når man står der overfor en masse mennesker og melder sit barn savnet knækker stemmen altså lige over... De har nok prøvet det MANGE gange - jeg var i hvert fald imponeret over, hvor hurtigt de reagerede. Go dag til dig Maiken <3

   Slet
 3. Hej Mille.
  Jeg er helt forelsket i skoene, så dem må jeg også ha' et par af!
  Hvordan er de i størrelsen? :-)
  Og tak for at give et superfint indblik i din hverdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og tak for din hilsen :) Jeg bruger størelse 39 og de passer perfekt - jeg har dog ikke gået med dem endnu.. - men de står klar - jeg synes også de er lækre! Nu fandt jeg så også et par nike sneakers med prik-klatter ( har lige lagt et billede på - men må hellere stoppe her :D Rigtig go weekend til dig.

   Slet
  2. Så fik jeg også bestilt et par i str. 39. De er simpelthen så fine! ..selvom jeg ikke burde ;)
   Også rigtig god weekend til dig :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...