lørdag den 7. februar 2015

A LUCKY GAL!

I søndags var det min fødselsdag - jeg blev 32 år og fejret stort af dejlige mennesker i mit liv. Vi spiste morgenmad og drak kaffe til sent, og efter det gik vi i gang med runde to med kagebord og mere snak :) - En søndag fyldt med solskin, knus, fødselsdagssang, dejlig mad, kys og fine pakker. 
Jeg fik så mange skønne sager, at det var helt overvældende - uanset hvor gammel jeg bliver, er det altså drøn-hyggeligt med små pakker, især når der er tilhørende søde kort og tanker bag. Se lige her -

80'er bling, som jeg fik af lille Hector - Han havde fået "en lille smule hjælp" af min veninde.. De kommer til at se godt ud sammen med en drink eller to! ;)

Spot-on vinglas med yndlingsfarven i bunden.

En lækker creme, der gør huden silkeblød og i sandhed booster den - jep, anti-wrinkle, jeg er over 30!;)

En nespresso mælkeskummer <3

Reebok classic sneakers og en oversize vintage-trøje - Oldies but goodies ;)

Dagen efter havde jeg udsigt til en lang og hyggelig fridag, men jeg vågnede med feber og lå så ellers med dynen op til ørene i 3 dage med influenza. Det havde jeg ikke lige set komme. Til gengæld kunne jeg smile og glæde mig over de små hilsener, der hver dag tikker ind på min giveaway- det er en fornøjelse, at læse lidt om jer! :) 

Jeg håber, I kan holde influenza-monsteret for døren!? Og at I nyder weekenden! 

- Have a good one <3 


Pictures from last Sunday - a perfect birthday with beautiful people, great food and nice pressies - I could not ask for more. The day after I had fever and got sick, was not prepared for it at all but I guess many people deal with the flu these cold days. Anyway I am feeling better. Just wanted to check in and show you a few glimpse from my day :)

5 kommentarer:

 1. Forsinket tillykke med fødselsdagen, Mille! Dine billeder er altid så hyggelige og personlige.

  God søndag fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Godt du slap for sygdom på selve dagen, trods alt. Endnu en gang tillykke :)

  SvarSlet
 3. Endnu en gang stort tillykke, du er da blevet fejret rigtig godt... Her er 2 af mine børn nede med influenza, forkølelse og vældig voldsom hoste og feber, uf... Jeg er spændt på om min mand og jeg kan holde den på afstand. Vi har ikke vinterferie, men godt ungerne har, så de kan få slappet helt af... :0)

  SvarSlet
 4. Ihh, hvor ser det hyggeligt ud :) ...og lææækre gaver! :)

  SvarSlet
 5. Et stort forsinket tillykke med dagen. Du er en smuk fødselar. <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...