mandag den 22. december 2014

THAT'S THE CHRISTMAS SPIRIT!Den 22. dec. og så er der købt et fint og harmonisk lille juletræ. - Jeg pynter op, imens Hector mest pynter ned... I dag sang jeg med på Maria Carey - "Baby All I Want For Christmas is YOOOUUUUU...." Hector: Shhhhh Mor, ej STOP! - Nå nå.. Men altså han er jo kun to, han ved ikke hvor go' jeg i virkeligheden er! ;) 

Go' aften til jer <3

5 kommentarer:

 1. Glædelig jul meget snart. Dejlige stemningsfyldte billeder ! - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde My - jeg glæder mig til at høre om jeres juleaften <3

   Slet
 2. Din famile og dig må have en skøn jul! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina - det var den bedste af slagsen - nu må jeg ind og lure dine juleglimt :) Go aften til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...