søndag den 28. december 2014

THAT CHRISTMAS EVE!

Så er vi tilbage efter et par juledage i det Sønderjyske. Jeg har fundet lidt glimt fra vores juleaften i det lille farmorhus. - Vi startede dagen med kager, æg, kaffe og sommerfugle i maven. 

Efter en lille morfar-lur, hoppede jeg i min hvide vintage-kjole fra Berlin.Og så blev julebordet dækket med glitter, lys, gran og farver - og Hector havde, med lidt hjælp, lavet små ler-dimse-pakker! ;)


Oh yes! Det gik endelig løs med and, medisterpølse og franske kartofler selvfølgelig ;) Den lille sømand fik en pakke efter maden - det kan være svært at vente på, at de voksne skal slå mave... ( Eller også var det, fordi moderen var drøn-spændt på, at give ham gaver :D)

Det var en hyggelig aften - der sluttede sent, mætte og glade og høje på gaveregn. Jeg fik de fineste sager. 

Vi vågnede op til sne i haven og et stuegulv fyldt med legetøj. Den stod på nattøj det meste af dagen og en tur ud i sneen. 

I morgen skal jeg på arbejde - Juledagene fløj af sted, men træet får lov at stå lidt endnu, hvad med jer - pakker I julen væk i dag? 

Jeg håber, I havde en magisk aften <3 

Merry Christmas <3 - A few glimpses from a magical Christmas Eve - Lot's of food, gifts and wine - It could not be any better than that - On top of it, we woke up and the garden was snow-white. 
Tomorrow I am back at work, Christmas is over, but I am keeping the tree for a few more days ;) 

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor ser det bare pragtfuldt ud - jul i barndoms-omgivelser er bare bedst!
  Vi startede også morgenen ud hos de gamle med rundstykker og kagebord, kalenderpakker og kaffe, hvorefter jeg listede på, formiddagsbesøg hos barndomsveninde, efterfulgt af kirketur, Disneys Juleshow og så den helt store flæskestegs-juletræs-gavefest hos min mors moster :D Julen er bare magisk, også selvom man er 24.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne - jeg kan lige forestille mig, hvordan I i jeres familie er gode til at hygge og værne om traditioner. Vores aften og juledagene efter var hyggelige - men hold fast hvor har jeg også spist meget - det er godt det er ovre nu :D Go aften til dig - og Godt nytår hvis vi ikke blogges ved ;) kram

   Slet
 2. ej hvor et smukt julebord du har fået lavet søde Mille. Og det gør mig glad at selvom jeg ikke var sammen med jer denne aften, så var der en lille del af moster-my med ;) hvor ser han fin ud i sin sømandsjakke ;) og kan man sige det for tit? du ser helt vildt smuk ud i den kjole ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak sødeste My - du var savnet - min mor og far havde også regnet med dig til brunch :D Men du må høre om det hele, det var en go' dag. - Jeg glæder mig også til at høre om jeres jul.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...