mandag den 29. december 2014

KöD OG FINE BLONDER!

Jeg har været i høje sko og min guldjakke til julefrokost med søde piger fra Fashion Unit. Som I ved, blev jeg i foråret en del af modeteamet, og det har givet bekendtskaber og fede oplevelser med sig. Julefrokosten holdt vi på KöD i skolegade - Spicy pomfritter, tomatsalat og KØD for fuld skrue! - Haps det var godt.

Ti bloggere og deres kameraer - i den forsamling er det helt ok, at fotografere kød og tallerkener fra alle vinkler :D


Det hele endte med skøre briller, drinks og fjolledans - Av jeg var træt, da Hector vækkede mig ved 7-tiden med et "jeg er mega-vågen, mor!!!"... :-/

Lige om snart er det nytårsbrillerne der skal frem - Jeg arbejder på en lille året-der-gik-kavalkade, kig forbi - jeg glæder mig til, at "springe ind i det nye år" sammen med jer <3


A few weeks ago I went with the Fashion Unit girls to a restaurant called KöD. We all brought our camera and took many pictures, that's how it is to be around bloggers :) - The food was delicious and so was the wine. We danced and had fun till late. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...