lørdag den 20. december 2014

SWEET CHRISTMAS TREATS!

I sidste weekend havde jeg stor julebagedag med min veninde. En hyggelig juletradition, hvor køkkenet hurtigt bugner af kager, knas og julegodter. I har måske allerede styr på lækkerier af konfekt og kager til de næste juledage - men hvis I alligevel mangler lidt sødt til kaffen, er de her små bountykugler altså GUF - og så er de tilmed nemme at lave. Alt I skal bruge er: 

1 lille dåse kondenseret mælk 
1-2 poser kokos 
Chokolade 
Evt små farvede forme ;)

Sådan gør man:
Bland det kondenseret mælk med 1 pose kokos. 
Still massen på køl i 10 minutter og så skal massen formes til kugler. - Hvis massen stadig er fugtig kan lidt ekstra kokos tilføjes. Til mine bounty-kugler nedenfor blendede jeg også en lille håndfuld økologisk havregryn og blandede ved. Det gjorde dem meget nemme at trille og de ser lidt grovere ud, men det er ikke et must til kuglerne!
Så skal de blot dyppes i chokolade og evt pyntes med lidt kokos på toppen. De små farvede forme købte jeg i netto, de pynter til den mørke chokolade. 

De smager bare SÅ godt - HAPS!;)

Jeg har fået juleferie - I går var jeg til julefrokost med søde piger fra FU - Vi var på KøD og spiste dejlig mad til sent. Jeg har derfor været en lille smule træt i dag - men jeg julehygger med lille Hector. I morgen er planen, at vi ligesom sidste år, skal købe juletræ hos Topkær. Jeg begynder at mærke julestemningen boble, jeg glæder mig til andeduft, et fintdækket bord og stearinlys skær i stuen. 

Hvor skal I mon holde jul i år? 


Bounty sweets as Christmas treat - they are great with coffee and very simple to make. Just mix coconut with condensed milk and add chokolate to the bounty sweets. You have to try it!
Tomorrow we will go an buy our Christmas tree - Hector is very exited and so am I. :) 

8 kommentarer:

 1. Uhm, de ser lækre ud, dine små himmerigsmundfulde, glæder mig til at smage! God juletræsjagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så gode - jeg er ikke specielt vild med marcipan - så er det her et godt alternativ! ;)

   Slet
 2. De ser gode ud! God juletræsjagt, kære Mille <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Julia - Jeg så dit billede med honningkagedejen og ærgrede mig gul og blå - send mig lige en sms næste år i november når det er tid til at lave dejen :D Håber de blev go'e! Kram

   Slet
 3. Lækker, Mille. Hjemmelavet bounty er bare skønt!
  Her skal julens holdes hos vores mors moster (ren børnenostalgi, med de sædvanlige hæklede nisser og juledug på plastbordet i den kæmpe udstue), hvor vi bliver fjorten stk - glæder mig som et lille barn! Julemagi, flæskesteg, pakker, "skøn"-sang om træet og masser af familiehygge <3 Og der er ikke længe til!
  Rigtig god jul til jer 3 :D

  - anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne hvor lyder det hyggeligt, jeg håber I har haft en dejlig jul - jeg har slet ikke nået rundt i bloglandet, men nu vil jeg ind til jer og kigge juleglimt. Go aften til dig <3

   Slet
 4. Hvor ser de gode ud! Jeg er håbløst bagud med juleforberedelser, pynt, godter og gaver, så jeg synes denne opskrift er kærkommen - nemt og simpelt og lækkert! Jeg tror de skal indgå i dette års julekonfekt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gjorde en stor fejl i år, jeg bagte kager for tidligt - til næste år venter jeg en uge, så der er er lidt mere til fadene :D Håber I har haft en dejlig jul <3 kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...