onsdag den 17. december 2014

MISS PIGGY!

Jeg har allerede afsløret den på min Instagram - men jeg har haft Mille-tid ved symaskinen og fremtryllet et stk højhalset kjole i nervøst velour. JA, jeg ved godt, nervøst velour er noget, man tit har som duge på bordene til en rigtig go' jule eller studenter-fest, men jeg faldt for den her, og en masse andre farver, på hylderne hos Stof og Stil. Til en meterpris på 18 kroner MÅTTE jeg sy noget til mig selv..Skinkekjolen, mormors-dug eller Miss Piggy - den kan vist hurtigt få mange navne den kjole, men jeg følte mig ret fin, da jeg havde den på forleden :) Det kan godt være, der er solskin nogle dage, og sneen endnu ikke er drysset ned, men billederne tog sammenlagt 4 minutter at skyde, da jeg frøs HELT vildt uden min jakke! 

Den her måned flyver af sted, og jeg er slet ikke færdig med julegaverne. Jeg går på juleferie fra på fredag, så skal der købes juletræ og pyntes og gøres klar til den store juledag - jeg kan slet ikke forstå, at det er juleaften i næste uge... og lige om snart skriver vi 2015.
Jeg har i øvrigt netop fornyet års-kontrakten med dem, der hoster mit helt&aldeles domæne - så jeg håber, I fortsat har lyst til at kigge forbi her hos mig ;) 

Go' aften til jer <3 


 I made this dress a few days ago. This kind of velvet fabric is often used to set a nice table - however when I saw this colour, I just had to make myself a "Miss Piggy dress". 
Christmas is near, and I am not all ready for it yet - I will be soon though - we just have to buy the tree and stuff. 
I have signed up for one more year of blogging on this domain - thanks for stopping by here- I hope you will be back! ;)  

8 kommentarer:

 1. Skinkekjolen :D Bedste kjolenavn EVER ;) Jeg kigger glædeligt med et år mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. I know Ida - Den kan næsten ikke hedde andet :D Og i lige måde - jeg følger også med på taburetten - jeg får bare ikke lagt en hilsen så ofte jeg ellers tænker det - men det er et nytårsønske - for håber vi kan få gang i bloglandet inden IG overtager det hele;) Go aften til jer kh mille

   Slet
 2. Hi hi hvor er det sejt du syr en kjole i det udskældte nervøse velour ;) Den ser så fin og behagelig ud og du kan jo bære ' miss piggy' farven, det kan jeg desværre ikke, elsker ellers lyserød :)
  God jul og godt nytår!
  Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Tak Ditte - jeg blev overasket over hvor behagelig den er - for det er jo 100 % polyester men den hverken klistrer til kroppen eller er ubehagelig - jeg kan sagten se flere muligheder med det nervøse velour :) Tak for din søde hilsen og God jul til dig også :)

   Slet
 3. Svar
  1. Ih tak Libbie - det er ALT for sjældent syr noget til mig selv - en model som den her er jo piece of cake i overlockeren, men jeg var nu spændt på resultatet. Rigtig go aften til dig og glædelig jul til jeres søde familie <3

   Slet
 4. Jeg synes også, at den er skøn. Jeg har gode minder om en A-bluse i Turkis nervøs velour :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. JA den kvalitet vækker minder :D På godt og ondt - jeg blev faktisk overasket over det store udvalg på hylderne i Stof og Stil - mon ikke den turkise også er der :D
   Rigtig go aften til jer Lisbeth - kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...