mandag den 1. december 2014

SÅ ER DEN HER!


Den 1. december med kalenderlys, chokolade på arbejdet og juleri fra morgen til aften - Og ja, så har jeg jo også trukket en heldig vinder af gavekortet til Kaiku. - Dejligt så mange deltog og fandt favoritter fra det lækre udvalg. Lad os få udløst spændingen..... ;) - Med hjælp fra Random Org. Vinderen af Kaiku- gavekortet er:  Anya Jensen Stort tillykke! - Jeg sender dig fluks en mail ;) 

Herhjemme er julemåneden også skudt i gang med glimmer og juleknas. Det hele startede faktisk i går, hvor jeg kom hjem, rig på oplevelser efter en magisk venindeweekend. 
- Jeg var helt flad og træt og faldt omkuld, da jeg puttede Hector. Men jeg hankede op i mig selv, for i november måned samlede jeg små sager til Hectors pakkekalender, og nu skulle den jo endelig hænges op.
På falderebet hoppede jeg endda med på nisse-julerierne og lod en lille nisse flytte ind og sætte spor. I morges var der bobler i maven på lille Hector ( og hos Hectors mor;) ) da vi tog hul på det hele... Han fik en lille sød bamse, og vi fik en snak om det med kalendergaverne, og at den lille nisse nok holdt godt øje med alle pakkerne. Selv om Hector stadig er lille, virkede han til at forstå det hele....!

MEN! Kl 8.30 i morges, fik jeg en opringning på mit arbejde... I et øjebliks uopmærksomhed fra min kæreste, var det lykkedes Hector at få de små gaver ned på gulvet, og resultatet var et stk lille fyr omringet af glimmer, bånd og sløjfer. Han havde åbnet de fleste af pakkerne, og med chokolade om munden havde han meget overrasket og begejstret sagt "Se lige HER far!!!"....OH YES! Mit pastelfarvede glansbillede af mor og Hector, der hver morgen skulle sidde med juleglimtende lys i øjnene og pakke en lille gave op, imens blid julemusik spillede i baggrunden, blev altså spoleret og flået i tusind stykker blot en time, efter jeg var kørt hjemmefra! :D

Glædelig 1. december til jer. - Hvis I får besøg af en nisse, der hedder Møffe, der efter en traumatisk oplevelse desperat leder efter et nyt sted at bo, er det muligvis nissen herfra! ;) 


8 kommentarer:

 1. Sikken en fest han har haft :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know Katja - han havde bare en KÆMPE fest - og blev meget ulykkelig da alle de små sager blev pakket væk - Jeg blev helt ærgerlig men kunne heller ikke lade være med at grine :) Go aften til dig

   Slet
 2. Kæreste Mille, 1000 tak fordi du valgte mig som vinder - det er skønt at kunne shoppe i den dejlige butik :-)
  Ha' en rigtig dejlig uge, og TAK igen,
  Knus A xxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anya - håber du finder frem til noget lækkert hos Kaiku - stort tillykke og også go uge til dig :). Kh Mille

   Slet
 3. Øv. Slemme kæreste. Det er altså lidt synd for moren, synes jeg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja - jeg skulle også lige bruge et minut på at komme mig over alle de gaver, det tager jo VILDT lang tid at pakke 24 pakker ind - men jeg kunne ikke lade være med at grine af situationen :D Rigtig go' uge til dig.

   Slet
 4. hahahaha.... ja måske var det LIGE LOVLIG SPÆNDENDE nok at kigge på SÅ mange pakker på en gang :) Du må finde nissesokken frem :) - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde høje tanker om den lille fyr - der jo lader til at forstå SÅ mange ting. Nissesokken er fundet frem og det fine fermliving ophæng til pakker må vente et par år eller 5 :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...