torsdag den 4. december 2014

LUCKY STRIPES!

Da jeg for noget tid siden var på besøg hos Søstrene Grene, var jeg sammen med Homesick, Frk Hansen, og Pantone4C, heldig at vinde en adventskalender. Det var en julekonkurrence, hvor vi gav den gas med nordisk julestil, lys, knas og fine detaljer. En lille hyggelig pakke lå derfor klar til mig i søndags. 


Jeg fik de små stribede toiletpunge og lidt indhold dertil. Jeg er typen, der altid pakker "sager i sager", og min taske er altid inddelt i små poser. Jeg blev derfor rigtig glad for striberne - de er perfekte til at pakke i kufferten, når jeg indimellem rejser til Kina. 

I eftermiddags fik jeg en ny seddel i postkassen, at der igen ligger en pakke på posthuset til på søndag. - Jeg synes, det er drønhyggeligt at pakkerne kommer hver uge - hvis de nu var kommet i en samlet kasse, ville de jo stå der og blinke til mig - og som I kunne læse her, kan det være svært, at holde fingrene fra glimtende pakker... ;)

Da jeg var barn, boede vi et kæmpe-stort hus i 2 etager. På øverste etage var et hjørne indrettet med antikke møbler fra mine bedsteforældre. Det lignede noget fra en gammel film, og jeg elskede at lege der. Der var et gammelt bord, der stod spejlblankt, når bare man kiggede på det, fik det nærmest ridser i overfladen. Der stod også en stor bordeaux-farvet sofa med udskæringer og frynser. Hvert år til jul blev den i løbet af december fyldt op med gaver. Så gik vi børn rundt om den og lurede og kiggede på alle de mange pakker. Et år mente min mor, at min bror og jeg måtte have roddet i pakkerne, og det var næsten med gråd, vi fik hende overbevist om, at det havde vi altså ikke. Jeg har måske lagt hånden på et par stykker, bare liiiige for at mærke... Men vi havde hverken roddet eller kigget i dem. 
Mange år efter indrømmede min kære søster, at hun i flere år havde vidst, hvad hun fik i julegave!!!! - Det var altså hende, der havde flyttet lidt rundt på pakkerne i sofaen....Og helt ærlig, om man er 2 år, 10, 20 eller 30, er det da lidt fristende med de julepakker ik!?;)

Jeg bliver  vidst også nødt til at indrømme, at den chokoladekalender jeg har stående, har overskredet et par låger allerede :)

- Hvad siger I - kan I lade pakkerne være? :D


I've got the striped bags as an advent gift from The Grenes - Together with HomesickFrk Hansen, and Pantone4C, we won a Christmas competition, and every week I am lucky to receive a small present from Anna and Clara. 

6 kommentarer:

 1. Hi hi Mille :-) Det er så hyggeligt med gaver. Jeg må nok også indrømme at et år til min fødselsdag vidste jeg også hvad jeg fik. Jeg var kommet til at åbne alle pakkerne lidt. Da var det ikke noget problem at sove indtil de kom og sang for mig. Det var jo egentlig ikke særlig sjovt. Så det er aldrig gentaget. Men det krilre stadig i fingrene når jeg ser gaver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Line - Jeg smiler stort - dejligt du deler - det er nok sådan at de fleste måske har tænkt tanken - for nysgerrige er vi bare! Det er nok lidt ligesom at tisse i bukserne - når først spændingen er udløst så er det en flad fornemmelse ik :D God aften til dig Line og hvis ikke vi skrives ved inden jule så håber jeg I får en fantastisk og hyggelig jul med masser af kram og pakker <3

   Slet
 2. Ha ha, Mille. Sikke skønne minder. Jeg vil også gerne blankt indrømme at være blandt én af dem, der årene igennem har mærket lidt på pakkerne, som for vores vedkommende i løbet af december hobede sig op i fine stakke på granitgulvet i mine forældres gang :-)

  Det er skønt at tænke tilbage på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også fristende når de står fremme - men på en måde synes jeg det var hyggeligt at man kunne gå og kigge på dem ( ellers skulle man jo til at lede efter dem ik :) ) Jeg vil så lige tilføje at min lille Hjoikke nøjes med at mærke - så vores pakker er gemt godt væk! ;D
   Go aften til dig.

   Slet
 3. Det er bare så skønt med de adventsgaver! Og jo i går kunne jeg ikke klare mosten mere, efter flere dages stress fik jeg skrabet hele to styks af de der skrabe julekalendere og intet andet end en halvtresser kunne jeg klemme ud. Men nu er det slut og jeg har det meget bedre i dag ;-) ;-)
  Jeg går stadig på jagt hver jul når jeg er på besøg hos min mor.. Hun gemmer nemlig pakkerne et nyt sted hver år for at vi ikke skal finde dem. Så det har lidt modsatte effekt af hvad hun ønsker.. Det jo blevet en hel sport! :-P
  Hav en dejlig december sødeste Mille :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. HA HA Gabi - ja jeg forestiller mig også man kan lede huset tyndt for lige at se, om det nu er store, små, tynde eller tykke pakker :D Jeg har i øvrigt fuldstændig glemt at købe en skrabejulekalender i år - men hygger mig stort med min bulowskalender.... Jeg fik også et fint spejl af søstrene grene ( tænker du også fik det) - men det lykkedes Hector at smadre det da jeg nærmest lige havde pakket det ud og var ved at beundre det - OH NO - de børn altså, nu lever jeg så også i 7 års ulykke!!! ;/ Go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...