lørdag den 29. november 2014

EN LILLE REMINDER!

 No1  /  No2  /  No3  /  No4  /  No5 / No6 

HUSK DET NU! ;) Det er på mandag jeg trækker en vinder af min GIVEAWAY lavet i samarbejde med Kaiku - Jeg har fundet et par favoritter - find dine og skriv dem i indlægget her :) 

Jeg hører Mads og Monopolet og hygger. Jeg har glædet mig til den her weekend - I sommers gav jeg min veninde et wellnessophold i Vejle, og endelig skal vi af sted. Jeg må indrømme det passer perfekt - Jeg kan godt bruge lidt stilhed, ro og ansigtsmassage :) 
Det er længe siden vi har været på tur sammen bare OS og jeg glæder mig til tosomhed - Efter lille Hector er kommet til, leger han ofte med når vi ses og det er dejligt - men tid alene sammen er vigtigt.

Først kører vi til Kolding og besøger julebazaren på designskolen - Hvad skal I mon lave i weekenden?

<3

   

2 kommentarer:

 1. Åhh hvor lyder det fantastisk med weekend wellness - det kunne jeg godt trænge til... Glæder mig til at se hvad du finder i julebazaren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen den bedste weekend, nød det til fulde. Men må indrømme jeg ikke var vildt imponeret over markedet... Jeg tror der skal meget til at imponere mig efterhånden, kender du det?
   Go uge til dig Anita <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...