mandag den 24. november 2014

COLD OUTSIDE!

I sidste uge havde jeg et par fridage fyldt med alt det jeg ikke når i hverdagene. En praktisk to-do liste, men også en stak hyggelige timer med gåtur med min veninde, bibliotekstur med Hector, cafe-brunch med manden,  og besøg af min søde søster. Virkelig tiltrængt Mille-tid og sammenhængende fridage. Nu er en ny uge skudt i gang - jeg forsøger at holde influenzategn på afstand med masser af grønt og net af mandariner...
Og når dagene er allermest grå, er det med at få de små ting i hverdagen til at give farve. Jeg har fundet de små porcelænsøreringe frem, købt af Hanne lige her

Fortæl mig lige, hvad gør I for at holde humør og energien høj, når dagene er allermest grå? 


Last week I had a few days of holiday and spent it with family and friends. These days are dark and grey and I find colours and little things that make me smile. The earrings are from here. - What do you do to keep up happy moods on dark Winter days

4 kommentarer:

 1. Alfa og omega for mig er ikke at fryse! Øv jeg bliver negativ, når jeg fryser... Så varme sokker, tørklæde og lag på lag er kilden til vinterhygge her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - det er tit jeg vågner og tænker at jeg skal have en stor og varm trøje på på arbejde - så kan det godt være man ikke altid ser helt så smart ud men man har det godt! ;) Go uge til dig Henriette, kh

   Slet
 2. Her skinner solen lige nu. Man kan jo blive helt forskrækket ;) Tak for linket. De fugle er godt nok fine! Jeg kan se, at min store datter og jeg skal kigge os lidt omkring på den hjemmeside.

  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare blevet så glad for fuglene - der er fine sammen med en grov trøje - det giver lidt kontrast. Rigtig god uge til dig Lisbeth <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...