tirsdag den 18. november 2014

A SOFT REBEL!

Det er ikke så tit, jeg fortæller om mit arbejde, men her er lidt, som jeg har glædet mig til at dele med jer. - I, der har læst med her i længere tid, ved det, men til nyere læsere kan jeg fortælle, at jeg arbejder som designer hos en tekstilleverandør med kontor i både Danmark og Kina. Mit primære job er at tegne "private-label" kollektioner til at inspirere og sælge til vores kunder. 
Jeg skal være ajour med modens tendenser, farver og kvaliteter. Til nogle kunder sourcer jeg nye print, kvalitetsklip og accessories. Til andre studerer jeg trends og tegner nye designs. Når jeg kører af sted på arbejde, er to dage sjældent ens, og det elsker jeg ved mit job som designer. 
  
Sidste efterår havde jeg en spændende kundeopgave - jeg arbejdede sammen med teamet hos Soft Rebels.
- Soft Rebels er et nyere modebrand til kvinder med kant, og mærket er i rivende udvikling. De har innovative designs, lækre kvaliteter og tænker over små detaljer ved alle modeller.   
Der er mange opgaver, når man skal opbygge en kollektion, og jeg var med i processen fra vinterkollektionens spæde start, til den blev fotograferet på en smuk model. - Folkene bag Soft Rebels er kreative og skønne, og det gør arbejdet sjovt! For nyligt landede deres færdige kollektion endelig i Danmark, og der er mange lækre ting. - Jeg har fundet et par favoritter at vise jer.

Kollektionen er til denne vinter 2014 og indeholder spændende teksturer og glitrende detaljer.


Lou Tee og Sebrina skirt // Jeg er vild med den leo-prægede kvalitet på T-shirten, og fordi nederdelen har lommer i siden, bliver sættet casual på den fineste måde - Jeg vil til fest i det her sæt!! :)


Happy Shirt // Skjorten er en favorit - fordi den er enkel og stringent, den lille synlige guldknap i halsen er prikken over i'et. Skjorten er i en kraftig og lækker viskosekvalitet. Den fås også i en printet model lige her.


Anna Dress // December måned kræver selvfølgelig en " lille sort sag" - "Anna dress" er krokodille-præget velour. Den har lynlås i ryggen, små skulderpuder og er helt enkel. Det er en favorit, fordi man også kan bruge den med grove strømpebukser og en trøje til hverdag.

Soft Rebels forhandles i forskellige butikker rundt i landet - Vinterkollektionen er netop ved at lande på diverse hjemmesider. Man kan få oplyst nærmeste forhandler via deres Facebook eller deres kontaktside.

I skal ikke snydes for et par billeder af smukke Karoline i et lille uddrag af kollektionen.
Er der ikke mange fine ting!? :)

Jeg kan kun sige, at I skal holde øje med Soft Rebels! I kan følge deres nyheder her:
Soft Rebels Facebook
Soft Rebels Instagram.

<3


I am exited to show you these pictures from a nice brand called Soft Rebels. As some of you might know - I work as a designer in a textile production company and I help our costumers to find qualities, accessories and prints. I also make private label collections and study new trends. Last Winter I was lucky to work with Soft Rebels for different tasks - Their styles just arrived in DK and I found a few favorites to show you - They have so many great qualities and innovative designs! 


Indlægget er lavet i samarbejde med Soft Rebels
Holdning  og ord er altid  mine helt egne!

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare cool! Og spændende at høre lidt mere om dit arbejde, Mille.

  Jeg er særligt vild med det øverste sæt samt det røde leosæt på collagen. Altså hvis jeg skal nøjes med at vælge to favoritter :)

  SvarSlet
 2. Super lækre kvaliteter og fede designs... Og billederne er rigtig cool!

  SvarSlet
 3. Hver gang vi har talt om dit arbejde, har det været en lille smule abstrakt for mig. Nu blev det meget konkret. Det her er da totalt en Mille kollektion! Som om du har fået lov at lege påklædningsdukker med rigtige mennesker ;) Du ser skøn ud i sættet med glimmernederdel!

  SvarSlet
 4. Det er SÅ lækkert og du er SÅ dygtig! Og hvor er du bare smuk i de styles! kh. Maria

  SvarSlet
 5. Som ny læser på bloggen, så må jeg sige at jeg er ret så vild med farverne og lyset på dine billeder. Jeg vil helt sikkert prøve at lave mine mere i den stil, nu hvor jeg har set hvor fint det kan se ud :)

  SvarSlet
 6. Hvor spændende kære Mille, og sikke nogle smukke items. Skjorten med de fine enkle detaljer er lige mig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...