mandag den 10. november 2014

DIY - KAKTUS PUDE!

Vi har altid haft mange planter i stuen og for tiden er kaktusser og grønne planter jo bare et musthave til boligen - Derfor fik jeg ideen til at sy en stor kaktuspude, og købte lidt grøn uld og filtkugler til projektet. ;)
Et meget nemt og hyggeligt projekt. Jeg smilede stort da den var færdig - jeg ved godt den er lidt gak :) - Den er egentlig til Hectors værelse, men jeg vil gerne lave lidt om deroppe, så indtil videre bor den i stuen!


Jeg har brug for de små grin i denne tid - Det er mørkt når jeg kører af sted og det er mørkt når jeg kommer hjem. Mørkt og koldt. Det gør bare noget ved én - i hvert fald ved mig. I søndags havde jeg mest lyst til bare at blive i sengen hele i dagen, og havde jeg ikke haft lille Hector var det nok blevet sådan. Men i stedet fik jeg serveret smattede sandkager i haven, og læste bøger om lille Henry, der bygger huler - Og det er nok godt, at komme lidt ud og lave noget, selvom det er koldt og rusket, og man egentlig ikke har så meget energi. 


Hvordan samler I mon energi i den her mørke tid?   


Green plants are everywhere - really popular indoor decoration. Just got the idea to make a huge cactus pillow :) Very simple to make -  I know it is a bit crazy,too -  it makes me smile.

3 kommentarer:

 1. Åhh, hvor er den fin og sjov og skøn og spøjs og alt det som en kaktuspude skal være! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød <3 Jeg kunne altså heller ikke lade være med at smile lidt i processen - men den bliver fin på Hectors værelse og så er den dejlig blød:) Go aften til dig - masser af kaktus-luv herfra! :D

   Slet
 2. Hold fast hvor er den fin - du er go!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...