onsdag den 12. november 2014

EN HYGGELIG PAKKE - VINDER!


Dejligt så mange er klar på at komme i julestemning og deltog i konkurrencen. Jeg har læst de små beskeder hver og en - og er ret glad for, jeg ikke er den eneste der tager den "nemme løsning" på nogle ting. Vinderen af den hyggelige pakke med et bagekit til julekager, er trukket med hjælp fra random org. 

Tillykke til Katrine Gunnersen 
- send mig straks en mail med din adresse, så du kan få gang i lidt kager ;) 

2 kommentarer:

  1. Tillykke til den heldige! Jeg nåede desværre aldrig at være med - apropos dit indlæg den anden dag om dage, der bare svinder for en og øjne, der bare ikke kan holde sig åbne på sofaen i mørket..

    SvarSlet
  2. Jubiii.. Mærkeligt jeg slet ikke havde set det - men skønt med en dejlig mail.
    Vil glæde mig!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...