torsdag den 6. november 2014

JULEKNAS OG GLITTER HOS SØSTRENE!

Bløde bobler, kager med kanelsmag, jule-blues og skønne mennesker var opskriften på min torsdag i sidste uge. Jeg var sammen med andre bloggere inviteret til et skud tidligt julehumør hos Søstrene Grene.

Enkelte julesager har allerede fundet plads på Søstrene Grenes hylder i butikkerne - men snart fyldes der op af flere julekugler, gavepapir og glimtende detaljer. Jeg drøner næsten altid forbi butikken når jeg shopper, og særligt op til jul, fordi de har så mange ting der kan bruges til pakkekalendergaver. Og netop pakkekalender- og julegave- ideer lanceres i løbet af uge 48. I kan følge nyhederne lige her - Der er mange fine ting imellem!

Jeg havde små sommerfugle i maven - havde set frem til en aften med søde piger og de altid hyggelige rammer hos Grenes - Og tænk, at komme ud og drikke lidt vin på en torsdag, det er altså ikke tit det sker! ;)
Vi blev udfordret i en kreativ konkurrence, hvor vi fik hænderne i glimmer, glitter, glans og juleknas - Der blev foldet marmorstjerner, bundet sirlige sløjfer og skruet op for en nordisk og rustik julestil. - Jeg lavede små bordkort-holdere i organiske former med kobbertråd til julebordet.
Vi blev samlet om opgaverne på kryds og tværs, og det gav anledning til at snakke sammen på en anden måde, end man måske lige gør, hvis man blot sidder ved et bord.
Masser af juleinspiration og jeg skal helt sikkert lave pakker med små lyskæder i! ;)

Jeg ved godt det stadig er lidt tidligt med julerierne, men efter sådan en aften glæder jeg mig altså til det hele. Hvornår kommer I i julestemning?


I know it's just November - but had to show you these glimpse from last Thursday. I was invited by Grenes to see all new products for Christmas decoration and presents. Along with other bloggers I really felt the Christmas spirit ;) 

6 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Dine billeder hjælper på det;) Jeg pinnede lige dine kobber bord-kort og gaven med lys i :)
  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt du blev inspireret Lisbet - jeg synes også det var en skøn aften med lidt nye ideer. De er så gode til at følge trenden hos Grenes og jeg fald for flere af deres sager. Faktisk var jeg så heldig at være på vinderholdet af en konkurrence, hvor vi vandt en pakkekalender. Jeg glæder mig stort til December :) Go aften til dig kh Mille

   Slet
 2. Normalt plejer jeg at pynte op 1. søndag i advent (...eller når det lader sig gøre derefter...), men I år tror jeg måske, at pynten kommer tidligere op. Det er tydeligt at mærke, at ungerne bliver større og I år forstår de meget mere af julekonceptet, og tikker allerede nu om at få julepynten op :-)
  Jeg har selv været i Søstrene Grene i dag, og de har godt nok mange fine ting!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det samme her - omkring den første advent - men jeg må indrømme at det tager lidt tid at pakke det hele væk - indtil jeg endelig får det sådan - ej nu skal det være slut, og så er det rart at få pakket væk. Jeg har faktisk oplevet at huset så helt tomt ud efter jeg havde cleanet det for sager - så der må være lidt Gurli Sand over mig :D Go aften til dig Tina <3

   Slet
 3. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud, og fin inspiration til julebordet :)
  Jeg plejer - som Tina - og først at pynte op første søndag i advent, men får nu lyst til at tage en smut i Søstrene og blive inspireret ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare vildt hyggeligt, jeg havde glædet mig - jeg valgte at tage bussen så jeg også kunne drikke lidt vin :D - jeg synes Søstrene Grene er en inspirerende virksomhed - de har simpelthen så mange fine ting i gang! Go aften til dig Anita, håber alt er vel hos jer. Kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...