fredag den 31. oktober 2014

POPCORN ALL OVER!

Jeg har været i kreahulen og "makket" et par sager sammen til mig selv. Det bliver ikke til store komplicerede projekter, mere sådan lidt nemt men godt. Den her vamsede popcorn-jumper var hurtigt skudt igennem overlockeren, men hold fast hvor har jeg brugt den meget allerede. Med efteråret kommer en masse indetimer, det er hyggeligt - det indbyder til kreatid og nye projekter. Jeg har serigrafi-rammer der venter på mig i kælderen, og en stor bunke stof der skal klippes og syes. De sidste par aftener har Hector og jeg tegnet og lavet lidt småting. - Det er simpelthen så hyggeligt, at sidde og nørkle og snakke med det lillebitte menneske, imens hans fingre er smattet ind i lim og glimmer <3 

Go' weekend til jer, håber den bliver god ved jer! 


I made this jumper some time ago- it reminds me of all over popcorn;) - It was pretty easy to sew but I have used it a lot already. It's friday people - have a good one! ;)

2 kommentarer:

 1. Hvor er den fed! Jeg elsker det vamsede look :-) hvor er stoffet fra? Vi standsede og limede også til den store guldmedalje sidste weekend. Det er så hyggeligt at nørkle med de små. Go weekend, Mille :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line - stoffet faldt jeg over i en stofbutik på Trøjborg og projektet passede lige til det jeg havde lyst til - Kender du ikke det med, at man gerne vil lave noget, men det skal ikke være alt for uoverskueligt :)
   Jeg håber I har haft en dejlig weekend <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...