tirsdag den 28. oktober 2014

EN SØNDAG MED BRUNCH, KAF' OG MODESNAK!

Kaffe på kander, ingefærshots og skønt selskab prægede min søndag til et humør i superligaen. Brunch er bare mit yndlingsmåltid, og derfor boblede min mave af glæde, da Brunchtid spurgte, om jeg ville teste deres koncept. Brunchtid bringer maden anrettet lige til døren, og alt, man næsten selv skal sørge for, er gæster. 
- Jeg inviterede de søde bloggere fra FU - der heldigvis gerne ville komme :) 

Maden kom ca. 1 time før gæsterne, og jeg blev vildt imponeret over anretningen på skiferplader, det ser råt og lækkert ud. Jeg havde bestilt en "Tøsebrunch" - der rummer lidt af hvert til smagsforkælelse.


Bordet dækkede jeg med efterårsfarver fra nedfaldne blade, glas med guldkanter og små lyserøde pakker til gæsterne. Når maden bliver bragt, og man ikke skal gøre meget andet end at varme et par fade og stille det hele på bordet, er der tid til at gøre andre ting klar til dagen - Og nåh ja, det skal også lige nævnes, at jeg løb rundt som en "skoldet skid" og støvsugede det meste af formiddagen - Man har faktisk lidt sommerfugle i maven, når 7 bloggere kommer på besøg med deres kamera! :) 

Tøsebrunchen faldt i go' jord hos alle, og der var snik-snak på kryds og tværs.



Hvis jeg skal invitere til større arrangementer igen, vil jeg helt sikkert bruge Brunchtid. Det betyder rigtig meget, at man ikke skal stå i køkkenet før, under og efter et besøg! Og det var virkelig en skøn søndag - En hyggelig samling, da vi alle er forskellige og heller ikke kender hinanden så godt endnu. Men det er netop det, der er rart ved at ses i hjemmelige rammer - man kommer hurtigt til at tale godt sammen, om alt og intet, og så er det som værtinde bare dejligt at se, hvordan gæsterne hurtigt sidder i skrædderstilling i sofaen og bare er!

<3


Pictures from last Sunday -  "Brunchtid" kindly asked me to test a brunch-concept with my friends. I invited girls from FU to join my brunch. We had a nice day and I really like this concept of food brought to the door. All you have to do is to invite guests. I prepared the table with autumn leaves and small "pressies" for everyone. It was a nice day and a great meal!

9 kommentarer:

 1. Åh, hvor hyyyyggeligt - brunchtallerkner er altså det fineste - tapas, bare mere uformelt. Uhm.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Brunch ER bare det bedste og det virkelig lækkert - jeg er sikker på det lige var noget for dig anne! ;) Håber du får en skøn weekend med hyggelige planer. kh mille

   Slet
 2. VILDT fed koncept!!! og hvor ser det fint ud! mums, kan godt forstå at rammerne skaber rum til lækker tøsesnak :) - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal høre om det hele, det var en hyggelig dag - jeg synes jo det er vildt fedt at hygge om gæsterne - men det er virkelig fedt når man ikke skal tænke på maden - du kan godt regne med min fødselsdag bliver sådan fremover! :D

   Slet
 3. H.Y.G.G.E.!! Rigtig god idé og smukke billeder som altid :)

  SvarSlet
 4. Det lyder som et rigtig spændende koncept. Især for en som mig der ikke er god i et køkken og som hellere vil hygge med mine gæster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Malene og jeg synes priserne er rimelige. Selv kaffen kom de med!! ;)

   Slet
 5. Mums, det ser så lækkert ud! Og du forstå virkelig også at skabe en dejlig og hyggelig atmosfære, Mille!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...