søndag den 26. oktober 2014

A COLOURFUL WEEK!

Lidt billeder fra min uge, der har været fyldt med farver og hyggelige besøg. Jeg har flyttet lidt rundt på ting og sager, og jeg overvejer om jeg mon snart skulle "invitere jer indenfor" i det lille "farmorhus"! :) 

Jeg har været af sted i min blomstrede kimono-kjole, en udsalgssag fra Urban Outfitters. Den japanske wrap-around-stil får mig til at føle mig fin på en afslappet og "casual" måde. 

Jeg har drukket kaffe hos Kaiku og spist 9 store chokoladepakker ;)  Jeg kørte derud sammen med Maria og det var et drøn-hyggeligt og inspirerende besøg, som jeg gerne vil fortælle jer mere om!

Jeg har fundet ud af, at Hector har et indre ur, der vækker ham (og mig) sharp halv 7 - det bliver så åbenbart ikke indstillet til vintertid... Jeg krydser fingre for det bliver fixet i løbet af den kommende uge! ;) I am not a morning person! :)

Da vi var tidligt på færde, lavede jeg små pakker med DIY hårelastikker og øreringe. Jeg så ideen på pinterest og elastikkerne har jeg købt i Kina for længe siden.

I dag har jeg haft besøg af søde bloggere fra FU - Jeg har set frem til det hele ugen og jeg har en  masse billeder fra vores brunch og fra dagen som I SKAL se!

Jeg håber, I har haft en skøn weekend. Jeg vil hoppe tidligt i seng og nappe et par afsnit flimmer - Ha' en go' aften <3 


My week in pictures - a week with many colours and great people - I went to visit Kaiku with Maria and this morning sweet bloggers from FU came to visit - I have so many great photos to to share with you. Have a nice evening <3 

6 kommentarer:

 1. Mmmm, er det virkelig dig som står bag den fine, fine brunch som dukkede op i mit instagram feed? Den vil jeg gerne se mere til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JAAA Ida, jeg var så heldig at få lov at teste et brunch koncept - jeg inviterede pigerne fra FU, fordi jeg endnu ikke havde mødt dem sådan rigtigt og det var en super hyggelig dag. Jeg sendte hasse og Hector ud af huset, eller det vil sige de planlagde hurtigt noget jeg jeg havde fortalt om dagen :D
   Håber vi snart ses igen Ida og i øvrigt havde du ret, jeg er blevet VILDT glad for støvlerne!

   Slet
 2. Her gik overgangen til vintertid fantastisk - Nor vågnede kl. 4.40, men efter en lille sang lykkedes det at få ham lullet i søvn igen - det sker ellers ikke!
  God uge :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor godt Tina, fingers crossed så går det også fint her - det er nok nærmest mig der lige skal finde ud af det :D
   Håber også I har fået taget godt hul på ugen, jeg har siddet på kontoret hele dagen og sukket efter solskinsvejret - det her efterår er bare fantastisk. Go aften til dig <3

   Slet
 3. Hej Mille
  Jeg synes, at det er hyggeligt at følge med her hos dig og jeg vil gerne med på tur i dit hjem :-)
  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbet og i lige måde - ja, da jeg havde ryddet helt op og fjernet alle legoklodser, sværd og biler så var her helt hyggeligt, jeg må zoome ud og tage lidt billeder :) Rigtig go' uge til dig og dine, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...