søndag den 2. november 2014

UGENS GLITTER OG FARVER!

November er budt velkommen - og i dag gik vi søndagstur i skoven.Vi havde fyldt lommerne med æbler til hestene på vejen - Den smukkeste solskinsdag med skovens vilde farvepalette. 

Ænderne fik også lidt brød - Hector smed sig og snakkede sødt til dem alle. 
Han siger de sødeste sætninger for tiden, i morges udbrød han efter et nys - " Mor, der prosit'ede jeg lige!" :) 

Jeg har været ude og tage billeder til et indlæg, som jeg glæder mig meget til at dele med jer snart - Jeg lover masser er glimmer, glitter og kindrødt ;)

Jeg har også besøgt Søstrene Grene til et hyggeligt julearrangement - hvor alle sanser blev indstillet på julens mange godter. Jeg håber, et billedindlæg derfra, vil få jer til at glæde jer til december, som jeg gør nu.

I går var jeg til fødselsdag hos skønne Julia, hvor vi spiste brunch, spillede pakkespil og smagte Julias helt eventyrlige chokoladekage! 

Og i formiddags fik jeg kaffe (og mere kage) med Lisbeth - inden vi invaderede Tiger-butikken og købte en masse sager we-could-not-live-without... eller noget ;) 

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend og er klar på en frisk november-uge <3


Pictures from last week. I love this season - it is colourful and with lots of cakes, too :D Yesterday I went to Julias birthday party, and during the week I visited Grenes and felt the Christmas spirit <3

2 kommentarer:

 1. Du er så sej Mille, stå der midt på gaden og smøre PINK rouge på kinderne. Jeg ser op til dig *ha ha ha* tænk sig hvis jeg gjorde det hernede i provinsbyens ensrettede gade GULP

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er SØD Libbie - tro mig det ser måske ud som om det er nemt for mig, det er det slet ikke - jeg er ret genert :) Jeg glæder mig til at vise billederne frem - selvom man altid er kritisk når man selv er på billederne, ikk!? :D
   Go aften til dig <3 kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...