fredag den 10. oktober 2014

KREASØNDAG MED FARVER OG SNACKS!

Jeg får ikke lige opdateret min gps vel... det er sådan noget, jeg glemmer.. - og når jeg så gang på gang ligger og drøner rundt ude på de jyske landeveje, fordi jeg bliver gelejdet på marguerittur i stedet for en direkte rute, så bliver jeg mindet om det. - I søndags skete det igen, da jeg var inviteret til et farverigt og fint arrangement hos CChobby i Holstebro. Men jeg fandt heldigvis frem og mødte søde bloggere, et passioneret CChobby-crew, der bød på lidt virksomhedshistorie og efterfølgende skøn frokost og dessert.
De havde sammen med Mette fra Monsterscircus forberedt en workshop - der særligt omhandlede de fineste jule-diy. 
Vi legede derfor med guldtråde, uld-pasteller, træophæng, ståltråd, glitter og meget mere. 

Som altid får jeg ikke kreeret det store i den slags forsamlinger - der er alt for mange indtryk til, at jeg kan finde ro til det ( jeg drikker kaf' og snacker den :D), Men jeg har fået en fin pose med hjem med materialer, og jeg poster indlæg, så snart jeg er gået i kast med det. 

- Måske kreafolk allerede kender siden, men CChobby har et vildt udvalg af krea og hobby-sager til fornuftige priser - online shoppen kan du besøge lige her


Nu er det weekend, for nogle måske endda efterårsferie? Nyd det! <3 


The pictures are from last Sunday. I went to a colourful event with CChobby - It was a workshop of making new innovative Christmas ideas. - Have a great weekend <3 

2 kommentarer:

  1. Så har du dælme lige været på tur i min hjemby ;) Hvor ser det hyggeligt ud! Kh. Maria

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvad Maria - er du fra Holstebro? Det har jeg misset- vi må lave en "10 om mig" næste gang vi ses, hvis der bliver tid til det for SNAK ;) Håber du får en skøn uge <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...