søndag den 12. oktober 2014

LATELY!

På det seneste har min kalender været fyldt godt op - Mine dage er fløjet af sted med en masse gode ting, der giver energi. Jeg har været ude i det fineste efterårsvejr med vintage-prikker og solbriller på.

Min veninde har overasket mig med en portion aftensmad i mit køleskab - og med et tilhørende fantastisk sødt og rørende kort. Det gjorde mig glad <3

 Jeg har været i Kina med mit arbejde. Her købte jeg et lille vifte-vedhæng pakket i glas, det har stort set siddet på mig siden.

Jeg har haft en ubeskrivelig "hård" opgave, nemlig at teste søde vingummier fra Mermaids, med fine navne som Morgenrøde, Koraller og Muslingeskaller :) - Pastelfarvet BUM, der forkæler både øjne og den søde tand.

Jeg har været på gåtur rundt i min by og fundet et loppemarked på vejen - altid et hyggeligt ej-vi-skal-lige-kigge-stop-op!

Jeg har lavet efterårets første gang suppe.

Og vi har fået tændt for dem her - kom bare an efterår!

I dag har jeg haft gang i et lille bygge-projekt, jeg håber det bliver godt! :) - Jeg skal se, om jeg ikke lige kan lægge et par billeder op i morgen;)

Go' aften til jer <3


3 kommentarer:

 1. velkommen til efterårets mange dejlige farver, hyggen og masser af krea-tid :) Dejlige billeder Mille! -My

  SvarSlet
 2. Der er bare noget specielt over efteråret. Kontraster med høj blå himmel og den friskeste luft kontra mørke dage med regnen silende og tændte stearinlys. Jeg kan godt lide begge dele, da det indbyder til forskellig artet hygge :-) Det er godt nok et smukt vedhæng!

  SvarSlet
 3. Det er som altid skønne billeder Mille. Herhjemme er der også blevet tændt op med starinlysene, det skaber nu en helt særlig stemning.
  /tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...