søndag den 5. oktober 2014

OKTOBER!

Søndag er min bloggedag - Det er her jeg sætter mig med kaffe og computertid og samler mine glimt. I dag var kameraet dog næsten tomt for billeder, det har ikke været meget fremme. Efteråret har overhalet mig indenom og bragt kolde morgener, lidt sygdom og en travl uge med sig. æv. Men jeg har lavet linsesuppe til søde veninder, haft lidt sytid i kreahulen, og i dag har jeg været til et hyggeligt og farverigt event i Holstebro. Meget mere om det i et andet indlæg;)

Go' aften til jer <3


8 kommentarer:

 1. Så fine stemningsbilleder og hyggeligt at møde dig idag(-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sanne og i lige måde -simpelthen så hyggeligt at sætte ansigt på og snakke - man føler jo næsten man kender hinanden :) Rigtig go' aften til dig ;) Kh Mille

   Slet
 2. Fantastiske billeder :) Go' aften til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Henriette - din hilsen gør mig glad <3 Go weekend til jer.

   Slet
 3. Du tager nogle utrolig dejlige billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK <3 Jeg har haft travlt og været ramt af blogtanker på det sidste, men små hilsener varmer så meget - jeg elsker at tage billeder, desværre er tiden ikke altid til det - så savner jeg det, kender du det? :) Rigtig go' aften til jer.

   Slet
 4. Dejlige billeder, Mille :-) Jeg glæder mig til at se mere til dine krearier fra kreahulen ;-) Stoffet ser spændende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line <3 det var SÅ fedt med en sydag og jeg har en mere i vente med min veninde snart. Desværre starter jeg også nogengange projekter op hvor jeg er lidt for utålmodig og lidt for ivrig og så går det galt. Jeg har syet en trøje jeg er rigtig glad for og så en som jeg slet ikke er tilfreds med og jeg er ret sikker på det ender med at ryge ud... Så bander jeg altså lidt, bliver sur og irriteret på mig selv - for jeg ved godt hvornår jeg skal stoppe, men jeg skal bare liiige.... Kender du også det? kram

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...