tirsdag den 16. september 2014

TIVOLI-STRIK!


STRIK: Topshop / Tørklæde: Homemade 

Da jeg for noget tid siden var i London, faldt jeg for den her striktrøje i Topshop. Hvis nogen ryger i nærheden af den, springer den vist i luften, og det er normalt noget jeg går lidt udenom, men jeg kunne ikke stå for farverne og glittermixet! ;) Det er sådan en trøje, der nemt bare kan komme til at hænge i skabet. Men da vi i søndags var i Djurs sommerland - minglede jeg da lige ind blandt tivolifigurer, slush-ice og farvede lygter.
   
Jeg må indrømme, at jeg ikke er typen, der hopper ud af sengen og jubler og råber, når programmet står på "søndag i sommerland" - men lille Hector fulgte mig rundt i huset med et "- Mig glæder mig, gør du os' mor???" Og ja, så er det da meget hyggeligt... - Jeg tror, det er lidt ligesom med sushi, enten er man til det eller ej - altså de store vilde rutsjebaner, frit fald og det at vende med hovedet nedad - Jeg har det bare ganske fint med at være taskeholderen, der drikker kaffe og kigger på mennesker ved de vilde forlystelser ( Til gengæld kunne jeg leve af sushi ;) ) - MEN det kan man ikke få lov til at være.  Jeg har lagt mærke til, at dem der elsker vilde rutsjebaner, sjældent har nok i selv at nyde det. Det er som om, det bliver deres største mission, at omvende taskeholderen (mig). - Kom nu Mille, du ved slet ikke hvor sjovt det er, når du først har prøvet det én gang kan du ikke få nok.... Er det fordi du ik tør?
Jo altså, jeg tør godt, men jeg har ikke specielt lyst. Ligesom jeg aldrig sætter mig til at se en gyserfilm alene - jeg har bare ikke lyst...

Hvad med jer - Er I til vilde rutsjebaner? Og hvad med gyserfilm eller sushi? ;)

Go' aften til jer <3


I bought the cardigan in London - I love the coloured glitter. I wore the cardigan as a jacket last week when we went to Djurs Sommerland - I am not much into the roller coasters - However people always try to convince me to try. I know for sure it's not my thing...
Are you wild and crazy about roller coasters? ;)

6 kommentarer:

 1. Jo jeg synes det er sjovt med rutchebaner.... Men har det også fint med at være taskeholder! Nogle gange er jeg til det ene andre gange det andet! Det der kan irritere mig som "taskeholder" er, at et "jeg har bare ikke lyst" ikke er et argument nok! Hvorfor kan de vilde rutchebane entusiaster ikke bare respektere at nogle ikke har lyst uden ar man skal komme med alle mulige forklaringer!
  Gyserfilm er heller ikke lige min kop te, ja og så synes jeg faktisk at sushi er noget nær det kedeligste mad man kan spise!

  Håber dog du havde en dejlig dag alligevel.... Jeg synes jo det er skønt når ungerne har en synes det er alle tiders, så kan man næsten ikke undgå at det også smitter af på én selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Camilla, jeg er MEGET enig :D Vi havde en rigtig go og hyggelig dag - og når jeg endelig gik med nogle steder - sagde den lille drillende 2 årige - jubiii mor... :D Og ja, det smitter altså - Man strækker sig med meget når først man får børn, og selvom djursland ikke er et favoritsted vil jeg SELVFØLGELIG med igen :)
   Rigtig go aften til dig :)

   Slet
 2. Jeg er vild med ruchebaner, karuseller, not so much! Mon det handler om, at den som elsker det "vilde" synes at det er kedeligt at gøre det uden dig, altså at han/hun faktisk bare gerne vil dele oplevelsen med dig? Sådan tror jeg at jeg ville have det. Men af samme grund går jeg ikke sådanne steder med min "taskeholder" Jeg må bare acceptere at jeg er det største legebarn af os to, og når vi får børn vil jeg stå helt lige som Hector og sige sådan til min mand, men jeg tror at han vil have den samme følelse som dig :)
  Det er en rigtig fed trøje du har købt i London. Jeg var selv inde for at shoppe igår, men gud hvor synes jeg at det er lidt trist med udvalget :/ Havde ellers lyst til en ny fed kjole... kh fra My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad søde my - jeg tror du skal med næste gang, med mindre du er "en af dem" og presser mig ud i det hele :D Ej vi havde en go dag og der var plads til både at drikke kaffe og deltage - mig mest ved de små steder ;)
   Du skal have fundet en lækker kjole - vi må lede efter noget godt! <3

   Slet
 3. Haha, jeg er også taskeholder. Vand/højde/kilder-i-maven-skræk og almen dødsforagt udgør det vist B-) Men jeg er tilgengæld brandgod til at vogte ting. Perfekt,ikke?

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! Anne du er skøn, du siger det så kort og præcist - WORD! Kram og go aften til dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...