mandag den 15. september 2014

SENSOMMER!
I sidste uge havde mine søde venner sagt ja til at passe lille Hector imens jeg skulle til møde med dem her ;) Men mødet blev aflyst og i stedet hyggede vi os i deres kolonihavehus med kødgryde, vilde bær, æblemost og kaffe. Det er venskab gennem mange år og de er min familie her. - Blot lidt farveglimt fra en fin sensommeraften.

Håber I har fået taget hul på en skøn uge, have a good one <3  


Just a few colour glimpse from a late-summer evening with good friends - Hope you have started a nice week, have a good one <3 

2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, Mille :-) Jeg bliver helt inspireret til at lave hjemmelavet æblemost!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Line - en aften som denne skulle foreviges i min lille dagbog. Det var bare så hyggeligt. Æblemosten smagte så skønt - der går bare RIGTIG mange æbler til det :) Go aften til dig

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...