torsdag den 18. september 2014

FERM LIVING!

Jeg sad lige og bladrede rundt på nettet og faldt over Ferm Livings hjemmeside - Jeg måtte fluks dele med jer, hvis I ikke allerede har været der. De formår altså, at lege med lækre farver på en helt særlig og fin måde. Jeg får lyst til det hele! - Hvis du har lidt sofatid - så kig lige ind på deres katalog lige her - Der er mange lækre sager!

Jeg går en weekend i møde uden så mange planer - faktisk helt rart, synes der har været drøn på på det sidste. Jeg regner med at skulle et smut forbi Finders Keepers på Godsbanen - Har I mon weekendplaner? 

Go aften til jer <3 


Just found these pictures from Ferm living webpage, they have so many beautiful and colourful things -I want it all - They present a new catalogue of AW14 - check it out here.
Have a nice evening<3   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...