fredag den 19. september 2014

No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5 / No6 

Godmorgen :) - Jeg sender hermed lidt fredags-luv af sted til jer i håb om, det kan inspirere. Det er efterårs-lækkerier lige efter min smag. Strikkjolen er enkel, stilren og fed med den tætte hals - de enkelte accessories bløder den op med finhed i form af nyt og vintage. 
Nu vil jeg snart drøne ud i morgentrafikken og starte dagen op med kaffe og tegninger. 

- Ha' en skøn fredag <3 

4 kommentarer:

 1. Ih, det lyder som en dejlig fredag, og lækre ting du har fundet frem til os. Særlig coveret er jeg ret tosset med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marina - jeg er også ret vild med det cover - men det jeg har fra h&m er også ok, tror du man får dem skiftet rundt hvis man har flere?? :) Go aften til dig og hvor er det længe siden, håber I har det dejligt.

   Slet
 2. Lækker kjole og lak - du er så god til at spotte fine ting til gode priser, skønt!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH tak Tina - jeg bruger også mange aftentimer på at finde de små sager. Jeg bruger jo en del research på mit arbejde og derfor synes jeg nogengange det kan være svært at finde nye lækre ting - de ting jeg finder til fredags-luv er særligt udvalgt :) Håber du har en dejlig uge <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...