onsdag den 24. september 2014

ONE TO REMEMBER!

I weekenden spiste Hector og jeg lækker brunch hos min veninde. Vi tullede rundt i Århus i det gode vejr og kiggede på alt og intet. Vi fik gratis kaffe-to-go i Føtex, og satte os i en baggård med solbriller og en kage - what a day! Hector går gladeligt med rundt. - Da vi besøgte et par butikker, tog han lige fat i mit ærme " Mor... jeg ønsker mig den der.. og den der.. og den der til jul"... - Vi har snakket lidt om, at man jo ikke skal plage når vi handler, og derfor er der så frygtelig mange ting, man i stedet kan ønske sig til jul. Efter sådan en tur, kan man så godt undre sig lidt over, hvad den to-årige mon vil bruge en lampeskærm, en plastikskål og et par bordskånere til - Det kan godt være, at han har ændret mening når tiden først er! ;) 


Last weekend we had brunch at my friend's place - we went around Aarhus and enjoyed coffee in the sun. Hector is very easy to bring - He grows up too fast and talks a lot - He always gets me to laugh <3

9 kommentarer:

 1. Sikke et sødt og livsbekræftigende indlæg. Fine julegave-ønsker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor blev jeg glad for din hilsen <3 Det er bare med at skrive de små ting ned inden man glemmer det igen. Vi havde en dejlig dag - Rigtig god aften til jer :)

   Slet
 2. Det lyder, som om I har haft en meget afslappet og dejlig dag i byen- og så alle disse skønne ting, man kan få og måske endda eje.
  Man bliver helt varm om hjertet, når man ser billederne og læser indlægget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dejlig dag. Vi havde egentlig lagt et par planer, men det blev lavet om til at dase rundt i byen og det var perfekt :) Tak for din søde hilsen <3

   Slet
 3. Vidunderlige billeder med vidunderige farver! Det er en sand regnbuefryd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Rikke, nu vil jeg over og læse dine skønne ordspil og fine billeder.

   Slet
 4. Lyder skønt - gratis kaffe giver altid dagen et løft, no matter what!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder :-) Det er det skønne ved børn, de er så ligefremme. Måske han enda ville have været glad hvis du købte en af de ting til ham. I den alder skal der ikke så meget til at gøre dem glade :-)

  SvarSlet
 6. Skønt, det er ikke noget bedre end hygsomme ture med børn. Det er super hygsomt ud med lille Hector.
  /tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...