tirsdag den 23. september 2014

PASTEL-STRIK!

Jeg holder fast i sensommeren med næb og kløer og har først nu byttet sanddalerne ud med sokker og sko. Men i morges var der kun 5 grader, da jeg tog ud i morgentrafikken, og det virkede altså ret koldt! Jeg har fundet en pasteltrøje frem - til den her tid på året er jeg vild med lyse farver på grove kvaliteter. 


Trøjen har jeg købt i Berlin i en vintage-butik, der bugnede af forskellige strik a la denne. Jeg er vild med skulderdetaljen med de små blade - og at den sidder tæt til halsen.

Her blot lidt lækkert strik-inspiration i samme udtryk ;)
No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5 

JA, jeg falder ofte for de her farver - jeg kunne købe samtlige af dem og blive ved med at forsvare, at farverne og udtrykket altså ikke er ens... Kender I det?? ;)

Go' aften til jer <3 


Autumn is here - this time of year I like to wear pastel colours of heavy knit. My jumper is vintage from Berlin - I adore the shoulder detail of small leaves. I have found similar knitted styles for your inspiration. Have a nice evening <3 

2 kommentarer:

  1. Svanetrøjen er så fin. Det er du også :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Malene. Jeg har faktisk prøvet svanetrøjen, der ER virkelig fin ;) Go aften til dig.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...