torsdag den 25. september 2014

PHFORMULA - DER ER DØMT "MILLE-TID"!

De sidste par uger har jeg brugt lidt mere "beauty-tid" på badeværelset, end jeg plejer. Jeg har nemlig fornøjelsen at teste 3 forskellige cremer fra pHformula. Som I måske ved, har jeg på det seneste haft en travl tid med arbejde i Kina og en del hverdags-gøren, så er det altså rart, at sætte lidt "Mille-tid" af med forkælelse til MIG;) PHformular bliver brugt til behandlinger på mange hud-klinikker rundt i landet, og nu står der også lidt på min hylde :)


Jeg havde faktisk ikke hørt om mærket før, det er vist ikke så kendt herhjemme, mens det er anerkendt rundt i verden. Det er spansk-ejet gennem flere generationer og bliver produceret på et laboratorium i Barcelona. Cremerne er fremstillet og udviklet af hudlæger gennem mange års forskning - Der er b.l.a. fokus på at behandle hud-aldring, pigmentforandringer, acne og kronisk rødme.
PHformula er fri for parabener, og det er et must, når jeg vælger cremer! 

De tre produkter, jeg tester, er:

1 - N.E.C.K Recovery 
- Den opstrammer og udglatter huden på halsen. 
Jeg kan godt have en tendens til at glemme at smøre min hals, så jeg synes, det er helt luksus at have en creme kun til det område :)

2 - E.Y.E Recovery 
- Den udglatter de små linjer omkring øjnene og har en opstrammende effekt. 
Cremen virker fugtgivende og føles blød og nem at smøre ud.

3 - C.C. Creme med mere end optisk effekt.
Ansigtscreme med en lille smule farve, der trænger ind i huden og giver glød.  Desuden indeholder den solbeskyttende faktor, ikke så man kan undvære solcreme i høj sol, men mere så man er beskyttet i det daglige lys. Den virker rigtig fin - jeg har brugt den i stedet for foundation og blot tilført lidt solpudder over, da light-farven er en anelse for lys til mig.  

- Egentlig har min hud ikke de store udsving, jeg vil betegne den som "normal" - men da jeg var gravid, gik den ret meget amok med knopper og rødme. Og når vinterens kulde bider i kinderne, kan jeg også godt se det på mit ansigt. 
Som skrevet har jeg kun brugt cremerne et par uger - men min hud virker dejlig blød - Jeg glæder mig til at se en eventuel forskel om en måneds tid.

Hvis I har lyst, kan I læse mere om pHformula lige her
Nærmeste forhandler kan findes her.  

Jeg er spændt på at høre, om I mon kender til mærket?
Go' aften til jer <3


I am testing 3 beauty products from pHformular - A Spanish brand of products which protect and heal the skin. You can read about the products right here. 


Jeg har modtaget produkterne for at teste dem.
Ord og meninger er altid helt og aldeles mine egne!

3 kommentarer:

 1. spændende indlæg! jeg har altid problemer med min alt for gennemsigtige hud om vinteren. Bruger jeg pudder kommer det til at se lidt falsk ud, jeg vil prøve den med farve i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også blevet ret glad for - den fås i light, medium og dark farve og den jeg tester er desvære lidt for lys (light)- men jeg vil gerne købe en medium, for den virker rigtig god og jævner huden pænt uden det ser ud som om man har noget på! ;) Go aften til dig.

   Slet
  2. Tak mille! Ja jeg er jo nok en light :) -My

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...