fredag den 29. august 2014

         No1  /  No2  /  No3  /  No4  /  No5  

Lækkerier til en sensommer-weekend, hvor der er lovet regn og gråvejr. Som I ved, var jeg i den forgangne uge i London, og i næste uge ligger der endnu en lille Kinatur og venter på mig - Derfor har jeg måttet aflyse et par ellers skønne arrangementer, så jeg i stedet kan pakke mig ind i familieliv, og læse bøger i sofaen med lille Hector. <3 

Jeg håber, I får en dejlig lang og farverig weekend.


A few favorites - The weather forecast says rain all weekend - Next week I'm heading off to China - so I will spend this weekend embracing family life and little Hector <3 Have a good one!     

3 kommentarer:

 1. lækker inspiration :) - og endnu en Kinatur? Ej hvor spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie - glad for du blev inspireret :) I mit arbejde som designer er jeg ofte i Kina og en ny tur derud ligger forude - På trods af det bliver mere og mere hårdt at sige farvel og på gensyn til min lille dreng, så elsker jeg turene derud :)
   Håber du har haft en dejlig weekend!

   Slet
 2. Jeg kommer helt til at glæde mig til rustenrød. efterår og slumretæppe. Lækkert krus!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...