søndag den 31. august 2014

ULD OG LEO!

DRESS: Vintage / JACKET: DIY / RING: Prag Copenhagen

Jeg har luftet en ny-syet uldjakke/ cardigan - Den er perfekt til de her sensommer dage, hvor vejret hele tiden skifter. Der er langt imellem mine sy-projekter, og når jeg endelig har tid og energi foran symaskinen, er det så rart når det endelige resultat falder ud, som jeg gerne vil have det. Jeg har allerede brugt jakken meget! Stoffet er fra Stof og stil, mønsteret har jeg selv tegnet. Med lidt sy-snilde er det ret nemt at sy en model som denne - For et pænt finish, har jeg påsyet et strikket sort trim-bånd langs kanterne.
Hvis man ikke har mod, tid og lyst til at sy, har jeg fundet en ret lignende model lige her ;)  

Kære Jer - jeg håber, I har haft en skøn weekend <3 


I made this jacket a few days ago and have already used it a lot - it's perfect for the changing weather. Whenever I have the time, I like to design my own garments - This jacket is very simple in shape and size. If you are not much into the DIY - I found THIS link for a more or less similar jacket ;) 

4 kommentarer:

 1. Hvor er din paisley taske/net fra?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Det er blot en reklame shopper jeg har fået fra en butik - men det er længe siden - jeg har søgt om jeg kan finde et link, men desvære. go aften til dig ;)

   Slet
 2. Fed jakke-sag Mille, hvor er du altså sej bag en maskine! Sådan en er vel et must-have til efteråret!? Jeg må igang selv, kan man låne mønstret? -My

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså bare sød - jeg har syet den ud fra to andre jakker - så jeg har ikke et mønster til at ligge - men du kan jo sagtens begi dig ud i et projekt - den her type er i hvert fald til at overkomme - jeg kan stå med på sidelinjen med gode råd ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...