onsdag den 27. august 2014

NATURSKØN!

Forleden mødtes jeg med søde Fashion Unit blog-duller i NATURSKØN i Århus for b.l.a. at få en snak om produkter, hud og skønhedsrutiner. Naturskøn har netop åbnet en onlineshop, og vi blev præsenenteret for mange forskellige lækre produkter. Det er en stor verden for mig - Om end jeg altid har interesseret mig for mode, det feminine, sundhed og kvindelighed, har jeg aldrig sat mig meget ind i de nyeste skønhedprodukter til hud og hår. Jeg har en række produkter, jeg er svært glad for, som har fulgt mig i mange år, og jeg vender trofast tilbage til dem. Jeg er dog altid lydhør for magiske produkter, især når mit hår er tørt af solen, og de små aldringstegn blinker til mig i spejlet. :) 

Jeg får lyst til at købe det hele, når passionerede kvinder fortæller om lækre cremer, især når det er økologisk og parabenefri! Forleden blev vi b.l.a. præsenteret for svampe, der gør huden helt blød, sokker, der fjerner tør hud og giver baby-bløde fødder, økologiske cremer, olier og meget mere. 

Det var en hyggelig aften. Hylderne i Naturskøn bugner med farverige og flotte flakoner af cremer, makeup og dufte. Der er the, vitaminer og sågar chokolade, som man med god samvittighed kan spise, og det er sundt!:)
Jeg fik en fin pakke med hjem med lidt forskellige produkter, som jeg glæder mig til at prøve - Jeg tipper jer senere med skønheds-magi :)

Har I mon et par gode skønhedstips, I vil dele ud af? Produkter I "ikke kan leve uden"? Eller rutiner, I føler, giver indre eller ydre skønhed? 
Jeg vil glæde mig til at læse med <3


A beauty-shop called Naturskon has recently opened an online shop with all their goodies. I went to the shop to know more about their sortiment and to talk about inner and outer beauty. 
I am curious to know if you have any beauty-tips to share or how you describe "natural beauty"?

3 kommentarer:

 1. Man må da sige at I forstår at hygge jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hans - Du kan tro det var en god aften - der er skønt at komme ud fra skærmen og møde andre bloggere til et arrangement som dette :)
   Rigtig go' weekend til dig.

   Slet
 2. I could not refrain from commenting. Well written!

  My web blog hipnosis

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...