søndag den 24. august 2014

HVERDAGSGULD!
STRIK: Vintage / SILKESKJORTE: Prag / BUKSER: Monki / SKO: Asos

Lige lidt outfit-billeder fra Århus' hyggelige gader - hvor jeg forleden, mødtes med søde Maria og spiste burgers og drak vino - En skøn aften, hvor vi også var inviteret til et hyggeligt event ved Naturskøn. Mere om det i et andet indlæg! ;) 
Cardiganen købte jeg forleden - og nu, hvor efteråret sagte banker på, er den velkommen i samlingen. Det her er et typisk "Mille-sæt" med en blanding af vintage og nyt - afslappet med lidt gulddetaljer! :) - Jeg kan anbefale at kigge efter striktrøjer i vintage/secondhand -butikker - man kan ofte finde anderledes og smukke modeller, der giver lidt mere varme til de kolde dage. 

I nat rejser jeg et par dage til London med mit arbejde - Jeg håber, I har en dejlig weekend <3


Outfit post from yesterday - I meet with the sweet and talented Maria to have burgers and wine at a local restaurant. Later we went to a beautyevent - I will tell you more about it in another post. I just bought the cardigan - it's vintage and totally my style :)
Tomorow I'm off to London - Have a nice evening <3  

2 kommentarer:

 1. Åh, den strik er altså ganske fantastisk! Og selv om jeg eeelsker sommeren af hele mit hjerte, glæder jeg mig alligevel hvert år til efteråret, hvor man kan blive så pæn i lag-på-lag og fin strik :-). Jeg skal vist på jagt i Soul Shine snart :-). Håber, du nyder det i London.

  Kram,
  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde hilsen Kat - når nu det skal være, så glæder jeg mig også til efterår, både tiden og farverne og de store trøjer. Jeg havde en go' men travl tur til London - jeg har godt nok været lidt træt i dag.
   Håber du har en go' uge, kram tilbage, Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...