onsdag den 20. august 2014

EN SMAGSPRØVE! (og en giveaway!)

I tirsdags var jeg inviteret til en lille smagsprøve på den kommende FOOD FESTIVAL i Århus. I, der har læst med her i længere tid, kan måske huske, hvor begejstret jeg var for Food Festivallen sidste år!? - Se eller gense indlægget HER. ;)
Jeg er jo Århus entusiast og Food Festivallen er højt på min liste over seje arrangementer her.
Til arrangementet i tirsdags fik vi løftet sløret for hvilke spændende events, der i år vil være på festivallen - Man kan godt begynde at glæde sig! :) 

Ud over fx. at kunne bage luftigt brød sammen med Claus Meyer, spise vilde hotdogs til Hotdog DM og boltre sig i Feinschmeckerei fra de mange boder - har man mulighed for at komme med ud og få vind i håret i en gummispeedbåd. Det fik vi lov at prøve i tirsdags - 11 blogpiger i redningsveste grinede og skreg, imens kameraer og solbriller måtte holdes tæt til kroppen. Det var SÅ sjovt!


Ude på havet smagte vi frisk fanget tang og fik lidt mere viden om livet på bunden af havet. 20 meter fra vores båd svømmede et lille marsvin - så bliver det ikke mere autentisk end det :)

Hummeren er vendt tilbage til Århusbugten - den er en slags ambassadør for et godt havmiljø ;) - Vi fik en friskfanget stor hummer i hånden, og derefter skulle vi tilbage og smage på havets herligheder.Sådan endte min tirsdag - glad, mæt og rig på oplevelser tog jeg fra Tangkrogen. - Jeg kniber lige mig selv i armen, det er fantastisk at bo med by, vand og skov tæt på! 

Bloggen her har givet mig muligheden for at møde skønne mennesker og få en masse fede oplevelser - arrangementet i tirsdags var virkelig et af dem.
Men I søde mennesker, der læser med her hos mig, og gør det hyggeligt at dele mine glimt, skal SELVFØLGELIG også have mulighed for at komme ud at sejle, smage tang, hygge og grine med dejlige mennesker - Jeg har nemlig fået lov at udlodde 4 billetter til Food Festivallen på Tangkrogen i Århus den 5-7 september. 

GIVEAWAY - Billetter til FOOD FESTIVAL 5-7 Sep. - Alt, I skal gøre, er at skrive en lille kommentar til det her indlæg - Husk emailadresse, så jeg kan få fat på jer - Jeg trækker de 4 vindere onsdag den 27 august.
I kan se meget mere om festivallen på hjemmesiden HER - Der er en lille film med glimt fra sidste års fest. Der er også opdateringer på deres facebook side her.

Go' aften til jer <3


I have been at a very nice event before a Danish September happening FOOD FESTIVAL in Aarhus 
- The event was great - We went sailing and had a delicious sea food dinner. I am lucky to give away 4 tickets for the festival - Only useful for readers in Denmark :)

32 kommentarer:

 1. Jeg er også helt vild med food festival, og ville elske at vinde billetter :-)

  anne_mayntzhusen@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det godt ud! Vil bare sige min svoger kokkerere til DM i hotdog, så smid en stemme Anders` vej ;) P.S Manden på billedet er det ikke ham fra Paradise???

  SvarSlet
 3. det ser skønt ud. jeg glæder mig også virkelig til den weekend så krydser da lige fingre for at få et par fribilletter :) sandravarn@gmail.com

  SvarSlet
 4. Ej, i år VIL jeg altså afsted! Så jeg krydser fingre ;-D det lyder som en skøn, skøn tur!
  Kh. Trine (trinekehlet(a)gmail.com)

  SvarSlet
 5. Jeg elsker mad, og savner lidt Copenhagen street food på Papirøen - og sommerferie, eller bare sommeren.. Det er allerede blevet efterår, og det forbinder jeg med vamsede trøjer god mad og gåture i naturen. Derfor ville jeg elske at invitere min kære med til food festival, så er det lidt som at få sommerferien tilbage og et bid af Papirøen.
  Cecilie
  (cecilie.privat(a)gmail.com)

  SvarSlet
 6. Jeg trænger til at komme lidt ud, her midt i min barsel. Og det ville være en perfekt lejlighed, at komme til food festival med en dejlig veninde...
  Anne-mdr@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Nøj hvor skønt!
  Jeg har aldrig været der, men jeg er madglad og på jagt efter et spændende arrangement.
  Jeg har nemlig inviteret min veninde til en enkelt dags hemmelig bortførelse inklusiv sjov og godt til ganen.
  Det har ville være det perfekte arrangement :-).

  Jeg krydser alle mine fingre :o) !

  SvarSlet
 8. Jeg må med lidt røde øre tilstå, at jeg - trods efterhånden rigtig mange år i Århus - aldrig har været til Food Festival. Det skal der laves om på i år, og hvis jeg er så heldig at vinde billetter, så er det jo perfekt!
  Det ser ud til at have været en super fed dag Mille!
  /tina

  tinadamkjer@gmail.com

  SvarSlet
 9. Totalt skønne billeder... og helt sikkert en oplevelse, jeg trænger til at blive rigere :-D
  piahaun@gmail.co

  SvarSlet
 10. love food. love your blog... why not try? :D
  jannie-my@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Lækre billeder :0) Desværre er jeg ikke i Århus den weekend men held og lykke til den heldige :)

  SvarSlet
 12. Nøj, det gad jeg altså godt.
  Men skulle jeg gå hen og vinde, tror jeg nu alligevel billetten går til min far, som snart har fødselsdag.Han ville elske at gå rundt der, så jeg krydser fingre. :D

  mia@hybenoghavtorn.dk

  SvarSlet
 13. Lyder som en skøn dag Mille. Jeg vil mucho gerne til food festival da jeg missede det sidste år. Min mailadresse er ceciliehjortsbjerg@hotmail.com hvis jeg skulle være en af de heldige:)

  SvarSlet
 14. Hej Mille!
  Fantastiske billeder fyldt med stemning!
  Jeg er klar på en tur på havet og god mad- håber jeg er den heldige:0)
  Bedste hilsner
  Mette mettego@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Ej, det ser hyggeligt ud :) Det lyder som et meget gennemført arrangement – lækkert! Jeg skal helt klart besøge Food Festival i år, endnu mere sikkert, hvis du kaster en billet efter mig ;) Vi ses senere, søde Mille! Kh. Maria

  SvarSlet
 16. Uuuh, lyder bare lækkert :-D

  Eva_buller@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Lyder som en virkelig fed dag.
  Deltager rigtig gerne i giveawayen!
  nannaachristensen @ gmail.com

  SvarSlet
 18. Nej hvor vil jeg gerne have den mulighed ! Det ser simpelthen SÅ dejlig ud, og spændende. Og så bor jeg jo også i Århus(ish, forstad, men alligevel)
  Håber mit heldige nummer trækkes.

  KH Maria
  mlrytter@gmail.com

  SvarSlet
 19. årrh det ville jeg så gerne det kunne være så fedt at komme ned på tangkrogen og opleve.

  -Anette
  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 20. Jeg er vild med nye og spændende smagsoplevelser og vil så gerne besøge festivalen! :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg ved ikke hvorfor det ikke er gået op for mig før, at der er food festival i Århus! Men vil knuselske at komme afsted!
  mette-na@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Ej det kunne være skønt at prøve. Og måske blive lidt inspireret så vi ikke behøver at køre med de samme 5 retter igen og igen...

  Gyngehesten @ hotmail . Com (uden mellemrum selvfølgelig)

  SvarSlet
 23. Kære Camilla.
  En skøn reportage - med flotte billeder og herligt beskrivende tekst. Kærlige hilsener, Kirsten

  SvarSlet
 24. Jeg læste godt om din food festival her på bloggen sidste år og jeg blev helt misundelig og lovede mig selv at jeg ville afsted i år. Så det ville være skønt at vinde giveaway'en :)

  Semine77@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Dem vil jeg da super gerne vinde!!

  Knus fra Caroline / Unwritten@live.dk

  SvarSlet
 26. food festival er et must!! Så jeg vil da rigtig gerne vinde billetter :-) katrinefoens@gmail.com

  SvarSlet
 27. Hvor ser det bare gennemført rart ud, søde Mille. Du har fuldstændig ret i, at vi er privilegerede over at have så meget grønt og blåt lige omkring Aarhus. Food Festival er en institution i sig selv og et dejligt åndehul der lige ved vandet. Jeg husker stadig sidste års lækre grillede svinekam med lakridssvær og de mange fiskeanretninger, øllet og stemningen blandt de mange boder. Det var så hyggeligt, og alle mine sanser blev tilfredsstillet, mens jeg gik i barndom over de små dyr og blev halv-starstruck ved at se "Bonderøven" :-). Så jeg skal helt sikkert med igen i år, om jeg vinder eller ej. Fingers crossed ;-).

  Håber, vi ses derude.

  Kh Katrine

  SvarSlet
 28. Ih, hvor ser det lækkert ud:-) Fine, flotte og stemningsfulde billeder.. Håber jeg vinder, så jeg kan få min debut på festivalen i år;-)
  Knus Naomi

  Saranaomi2001@yahoo.dk

  SvarSlet
 29. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg ville da ikke have noget imod at vinde en billet.
  louise@minprivate.dk

  SvarSlet
 30. Jeg er vild med food festival! Ville gerne invitere min familie med :-)
  stinna@stinna.dk

  SvarSlet
 31. Sikke skønt arrangement. Er lidt misunderlig :-)
  ravnmann@gmail.com

  SvarSlet
 32. De hummere ser fantastiske ud ♥ Jeg vil meget gerne vinde en tur til foodfestival ♥ Festuge og foodfestival er super hyggeligt ♥ Anette.
  kommti@yahoo.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...